Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-01-15, 11:08
Peying PY-9909
Autor Wiadomość
shut88
azymut


Dołączył: 14 Kwi 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-04-14, 21:25   Peying PY-9909

Czy ktos wie jak zrobic, zeby wprowadzone zmiany w Windowsie CE 6.0 zachowaly sie po restarcie?

Mam peiyinga py9909.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-11-16, 10:18, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 523 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18519

Wysłany: 2014-04-15, 07:14   

Wszystkie znane nam metody sa tu: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15573 (punkt 12)
_________________

 
 
czarek1212 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 32
Dołączył: 21 Gru 2016
Posty: 5
  Wysłany: 2017-04-03, 19:50   Alternatywny panel do radia peiying py9909

Witam jak w temacie,czy istnieje jakieś alternatywne oprogramowanie do radia peiying py9909? np jakiś dodatkowy panel odblokowujący ?

Kod:
http://www.peiying.eu/radio_samochodowe/py9909


[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2017-04-04, 07:27 ]

-------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku (było w dziale o WinMobile
Przypominam o regulaminie forum - punkt 3
_________________
Navitel E100
 
 
jacekxyz
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 01 Kwi 2008
Posty: 126
Wysłany: 2017-04-04, 00:46   

Na Win CE jest wiec zapewne da sie, nie znam urzadzenia wiec trudno mi cos wiecej powiedziec.
 
 
czarek1212 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 32
Dołączył: 21 Gru 2016
Posty: 5
Wysłany: 2017-04-23, 12:21   Peiyng py 9909.1 panel odblokowujący

Witajcie przerobiłem troche panel pod to radio,wszystko działa,zapraszam do testowania,dodam że panel nie jest mojego autorstwa ja go tylko dostosowałem pod to radio.
Folder wypakować na SD w slocie GPS i zapisać scieżke,uruchamiać tak jak normalnie navi to wszystko :)

Panel

hasło do pliku My Navia
_________________
Navitel E100
 
 
Gruby_Rabbit
azymut


Dołączył: 30 Kwi 2017
Posty: 3
Wysłany: 2017-05-01, 12:26   

Nie masz przypadkiem jakichś screenów kolego? Co ciekawego można na tym panelu robić? Oczywiście radio to py9909.1.

Przy okazji szukam rozwiązania mojego problemu. Mianowicie przy odpalonej nawigacji igo primo, co jakiś czas (losowo) radio zawiesza się na jakiejś mp3 z karty microsd. Wtedy pomaga tylko i wyłącznie wyciągnięcie panelu odczekanie ok 10 sek i ponowne uruchomienie...
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 53 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5309
Wysłany: 2017-05-01, 16:11   

A Primo masz w pamięci, czy nna tej samej karcie ?
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Gruby_Rabbit
azymut


Dołączył: 30 Kwi 2017
Posty: 3
Wysłany: 2017-05-01, 19:40   

Primo mam na osobnej karcie. Są dwa sloty na kartę. Jeden na gps, a drugi na multimedia.
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 53 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5309
Wysłany: 2017-05-01, 20:27   

Mogę przypuszczać, ze to albo bład w odtwarzaczu, albo kwestia obslugi przerwań w winCE.
Oba procesy jednocześnie potrzebują danych i jest zwiecha.
Skadinąd Peying to budzetowa marka.. więc.....
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Gruby_Rabbit
azymut


Dołączył: 30 Kwi 2017
Posty: 3
Wysłany: 2017-05-01, 21:17   

Kurcze obawiam się, że możesz mieć rację. Walczę z tym już któryś dzień. Nawet wszystkie mp3 przekonwertowałem na 128 bitrate i dalej potrafi się zaciąć zupełnie losowo...
Support peiyinga proponuje mi test z wyciągniętą kartą gps... próbowałem i nie przerwał dzisiaj. Zobaczymy co powiedzą dalej bo mi już brakuje pomysłów... :cry:
 
 
ma_ko
Waypoint


Dołączył: 25 Cze 2014
Posty: 53
Wysłany: 2017-12-21, 23:55   

Odwieże troszkę temat znajomy ma takie radyjko, czy ktoś już coś wie może więcej na temat wgrywania mapek? Automapa chyba powinna wejść lub igo, ale bardziej interesuje mnie czy ktoś ma doświadzczenie z tym modelem konkretnie? Bo nie mam go pod ręką a nie wiem czy jak pójdę do niego z automapą na karcie SD to będzie to działać, czy najpierw muszę mieć dostęp do urządzenia żeby je wpierw odblokować itp...? Dzięki za odp.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 11