My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Zmieniacz skinow dla iGO
Autor Wiadomość
zbyshek
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Kwi 2010
Posty: 434
Skąd: pałac nad jeziorem
Wysłany: 2017-03-30, 19:19   Zmieniacz skinow dla iGO

Zmieniacz skinów dla iGO [android] dla większości wersji iGo



zmieniacz-skinow-1-08-7-zip

Спасибо ув. Neoss75

..
 
 
d.marco 
guru



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 1057
Wysłany: 2017-03-30, 19:49   

A przypadkiem nie jest to samo co wstawiał wal_24 pewnego razu ?
_________________
"Modecom MX2" i SG A 5
 
 
zbyshek
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Kwi 2010
Posty: 434
Skąd: pałac nad jeziorem
Wysłany: 2017-03-30, 20:16   

Dużo postów poznikało a ja przedstawiam ostatnią wersję którą spolszczyłem co by odświeżyć temat :-D

..
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18401
Wysłany: 2017-03-31, 05:52   

Żeby temat nie zginął wśród innych, dopisałem do FAQ Primo Andorid
_________________

 
 
przemek171070
Navi Expert


Dołączył: 15 Kwi 2016
Posty: 301
Wysłany: 2017-05-20, 10:06   

Możecie mi podpowiedzieć co robię nie tak. Dla pewności total commanderem potwierdziłem sobie ścieżkę dostępu do Igo i jest ona dokładnie taka jak na zdjęciu wyżej. Wchodzę w zmieniacza skinów i wpisuję ścieżkę do Igo Naciskam OK i pokazuje sie komunikat "Nie znaleziono scieżki"
 
 
wal24
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 23 Lis 2008
Posty: 247
Wysłany: 2017-12-06, 17:02   

@zbyshek, nie mogę znaleźć ostatniej wersji skin changera 1.09 na adroida 8, który wystawiłeś. Chętnie go spolszczę.
Ok. Już mam. Tylko musisz wypróbować na androidzie 8, bo po ponownej kompilacji może być różnie.
Zmieniacz skinów 1.09.apk
  
 
 
zbyshek
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Kwi 2010
Posty: 434
Skąd: pałac nad jeziorem
Wysłany: 2017-12-06, 18:03   

Hej wielkie dzięki... super działa !!!

Uwaga - zdeinstalować starsze wersje lub wersję oryginalną.
Przyczyna - Zmieniacz skinów 1.09.apk nie instaluje się jako aktualizacja w andku 8.

..
 
 
wal24
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 23 Lis 2008
Posty: 247
Wysłany: 2017-12-06, 18:20   

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy używasz iGO_Pal? I czy na nim też działa zmieniacz skinów? Bo u mnie nie działa.
 
 
zbyshek
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Kwi 2010
Posty: 434
Skąd: pałac nad jeziorem
Wysłany: 2017-12-06, 18:26   

Niestety potwierdzam - nie znaleziono ścieżki

..
 
 
wal24
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 23 Lis 2008
Posty: 247
Wysłany: 2017-12-06, 18:47   

Ścieżkę znajduje. Tylko problem taki, że jak w programie iGO Ustawienia>Ekran>Zmieniarka skina i klepię na ikonę "Zmieniarka skina", to zamyka iGO i nie włącza zmieniarki. Prawdopodobnie ludzie z Hezbollahu wycięli z programu funkcję otwierania zewnętrznych programów. Aby działało szybciej. To samo ze Zmieniaczem map. Na żydzie działa wszystko.
  
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 784
Wysłany: 2017-12-07, 08:27   

Ale sama apka zmienia skiny w Pal bezproblemowo.
Jeszcze prośba do @wal24 o zmieniarkę map z Pal i World. Wprawdzie da się zmienić, ale przez np. israel.
 
 
wal24
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 23 Lis 2008
Posty: 247
Wysłany: 2017-12-07, 10:11   

Tak. Sama apk'a zmienia. Tak samo zmieniacz map. Mam zmieniacz map zrobiony na Pal. Na World mogę zrobić. Ale problem jest taki, że muszę Worlda wstawić za inną wersję, która jest do wyboru. Napisz która wersja jest mało potrzebna.
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 784
Wysłany: 2017-12-07, 11:13   

Ja nie używam Avica, może nikt się nie oburzy. ;-)
 
 
wal24
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 23 Lis 2008
Posty: 247
Wysłany: 2017-12-07, 11:58   

Ok. Wieczorem zrobię.
 
 
zbyshek
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Kwi 2010
Posty: 434
Skąd: pałac nad jeziorem
Wysłany: 2017-12-07, 15:26   

OK ja poczekam - na działającą z PAL w andku 8

..
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10