My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
AutoMapa 4.3.0 (1428) CRK
Autor Wiadomość
zibi1953 
guru
stypendysta MON



Pomógł: 36 razy
Wiek: 64
Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 1538
Skąd: Mazowsze - WPL
Wysłany: 2017-11-20, 21:20   

Na Huawei P10 z androidem 7.0 mam i używam aAM 4.5.0 (1516) z mapą 1710.
Wszystko jest OK.
_________________
WayteQ X960, Lark 35.0, HUAWEI P10, HONOR 4X, Lenovo Yoga 2 1050L.
- MapaMap SD Top PL 10.6.0 mapa PL-2017Q3;
- MapaMap Android 10.6.0 mapa PL-2017Q3;
- AutoMapa - aktualna (WinCE, Android).
Android 4.4.2 KitKet; Android 5.0.1 Lollipop; Android 7 Nougat.
http://www.mynavi-expert.pl/reflink/30299/

 
 
kisand
Waypoint


Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 117
Skąd: Lublin
Wysłany: 2017-11-21, 18:52   

U mnie na LG X POWER 2 też śmiga.
_________________
Goclever 5060 & AM 5.1.1 ~6.24 ,LG Spiryt aAM 4.5.0
 
 
 
-BOSS- 
młodszy inspektor GPS



Dołączył: 11 Lip 2009
Posty: 12
Wysłany: 2017-12-09, 18:19   

Hmm wracam do tematu ciągle nic wywala automapę. Nawet zakupiłem oryginał na 3mce i też wywala. Mam stacje multimedialną na andku 7.1.2 i wywala. Pochodzi czasami dłużej czasami 3 min. Coś chce w niej poklikać i się blokuje zacina i wywala do menu głównego systemu/pulpitu...
 
 
stratus84 
Waypoint
OnePlus One


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 120
Skąd: świętokrzyskie
Wysłany: Wczoraj 13:01   

-BOSS- napisał/a:
Hmm wracam do tematu ciągle nic wywala automapę. Nawet zakupiłem oryginał na 3mce i też wywala. Mam stacje multimedialną na andku 7.1.2 i wywala. Pochodzi czasami dłużej czasami 3 min. Coś chce w niej poklikać i się blokuje zacina i wywala do menu głównego systemu/pulpitu...


Ja bym zrobił tak...:
1. Ustawienia>Aplikacje>AutoMapa - wyczyść dane i odinstaluj aplikację
2. Wejdź jakimś menadżerem plików i skasuj ręcznie folder AutoMapa z pamięci urządzenia
3. Pobierz tą apkę: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=45206
Jeśli w pliku rar prócz aplikacji jest folder AutoMapa wrzuć ten folder na pamięć urządzenia wraz z instalatorem apk, zainstaluj aplikację z menadżera plików i powinno być ok.
 
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 784
Wysłany: Wczoraj 15:07   

Cytat:
2. Wejdź jakimś menadżerem plików i skasuj ręcznie folder AutoMapa z pamięci urządzenia

Dodatkowo wywal katalog AM z /Android/obb
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9