My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
AutoMapa 4.3.0 (1428) CRK
Autor Wiadomość
januszpe 
Waypoint
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 118
Skąd: Pionki
Wysłany: 2017-07-24, 22:00   

mapy działają wszędzie, na SD i w pamięci wewnętrznej , nie pleć
_________________
Pozdrawiam wszystkich frustratów na tym forum! Wyznawcy kaszany Yanosikowej mają pierwszeństwo!
 
 
beergas
azymut


Dołączył: 24 Lip 2017
Posty: 2
Wysłany: 2017-07-25, 20:06   

Dzięki wielkie Panowie , jestem wdzięczny :) . Pozdrawiam
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9528
Wysłany: 2017-09-06, 18:39   

Mapa 1708 z aAM 4.3.0 znów daje błąd wpisywania miasta/ulicy (pobrane z pierwszych linków postu http://www.my-navia.pl/vi...p=476503#476503 )
Z ulubionych.historii można wybrać.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2007
Wysłany: 2017-09-06, 18:47   

swoją drogą po co się użerać z 4.3 skoro działa bez problemów 4.5 i to root jak i bez ?
(mapy ze strony AM)
wystarczyła prymitywna podmiana map :lol:
Ostatnio zmieniony przez geranium 2017-09-06, 18:49, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9528
Wysłany: 2017-09-06, 18:48   

Jak to mówią politycy gdy nie wiedzą o co chodzi "to jest bardzo dobre pytanie, panie redaktorze"
Od paru minut ściągam aAM 4.5
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
zibi1953 
guru
stypendysta MON



Pomógł: 36 razy
Wiek: 64
Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 1538
Skąd: Mazowsze - WPL
Wysłany: 2017-09-12, 15:59   

To teraz możesz już zasysać finalną 1708. Mój smartfonik z aAM 4.5 właśnie to czyni :)
_________________
WayteQ X960, Lark 35.0, HUAWEI P10, HONOR 4X, Lenovo Yoga 2 1050L.
- MapaMap SD Top PL 10.6.0 mapa PL-2017Q3;
- MapaMap Android 10.6.0 mapa PL-2017Q3;
- AutoMapa - aktualna (WinCE, Android).
Android 4.4.2 KitKet; Android 5.0.1 Lollipop; Android 7 Nougat.
http://www.mynavi-expert.pl/reflink/30299/

 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2007
Wysłany: 2017-09-13, 09:08   

marek_39 napisał/a:
po co ten szajs aktualizować?


po instalacji bety aktualizacja jest niedostępna

kolejna premia za nowe wydanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 
 
-BOSS- 
młodszy inspektor GPS



Dołączył: 11 Lip 2009
Posty: 12
Wysłany: 2017-11-20, 14:23   

koledzy pytanie.
W aucie miałem stacje multimedialną na androidzie 5.
powyższa automapa hulała aż miło AutoMapa 4.3.0 (1428) CRK.
Zmieniłem na nową stacje multimedialną na androidzie 7.1Wgralem powyższą automapę uruchomiło się itp. dziła , ALE
ale co jakiś czas jak wpisuję adres ulice , lub jakąś zmianę w adresie - to mnie wybija do menu głównego sprzętu.
tak jak by się zawiesiła i wywala ekran główny całego sprzętu i muszę właczać ją na nowo?! :/
Dlaczego tak się może dziać ?
 
 
Athanders
Waypoint


Dołączył: 22 Sie 2015
Posty: 22
Wysłany: 2017-11-20, 14:41   

Boss wgraj sobie nowszą wersję 4.5.0 i powinno być okej http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=45206
 
 
-BOSS- 
młodszy inspektor GPS



Dołączył: 11 Lip 2009
Posty: 12
Wysłany: 2017-11-20, 15:05   

OK Spróbuję dzięki za info!

[ Dodano: 2017-11-20, 17:20 ]
Niestety nic nie daje. Ściągnołem też oryginała za 8zł na 15dni i też wywala. Cholera wie dlaczego?
 
 
Athanders
Waypoint


Dołączył: 22 Sie 2015
Posty: 22
Wysłany: 2017-11-20, 18:15   

Być może tymczasowy brak wsparcia Automapy dla androida 7.1 do momentu wydania nowej wersji?
 
 
zibi1953 
guru
stypendysta MON



Pomógł: 36 razy
Wiek: 64
Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 1538
Skąd: Mazowsze - WPL
Wysłany: 2017-11-20, 21:20   

Na Huawei P10 z androidem 7.0 mam i używam aAM 4.5.0 (1516) z mapą 1710.
Wszystko jest OK.
_________________
WayteQ X960, Lark 35.0, HUAWEI P10, HONOR 4X, Lenovo Yoga 2 1050L.
- MapaMap SD Top PL 10.6.0 mapa PL-2017Q3;
- MapaMap Android 10.6.0 mapa PL-2017Q3;
- AutoMapa - aktualna (WinCE, Android).
Android 4.4.2 KitKet; Android 5.0.1 Lollipop; Android 7 Nougat.
http://www.mynavi-expert.pl/reflink/30299/

 
 
kisand
Waypoint


Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 118
Skąd: Lublin
Wysłany: 2017-11-21, 18:52   

U mnie na LG X POWER 2 też śmiga.
_________________
Goclever 5060 & AM 5.1.1 ~6.24 ,LG Spiryt aAM 4.5.0
 
 
 
-BOSS- 
młodszy inspektor GPS



Dołączył: 11 Lip 2009
Posty: 12
Wysłany: 2017-12-09, 18:19   

Hmm wracam do tematu ciągle nic wywala automapę. Nawet zakupiłem oryginał na 3mce i też wywala. Mam stacje multimedialną na andku 7.1.2 i wywala. Pochodzi czasami dłużej czasami 3 min. Coś chce w niej poklikać i się blokuje zacina i wywala do menu głównego systemu/pulpitu...
 
 
stratus84 
Waypoint
OnePlus One


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 121
Skąd: świętokrzyskie
Wysłany: 2017-12-10, 13:01   

-BOSS- napisał/a:
Hmm wracam do tematu ciągle nic wywala automapę. Nawet zakupiłem oryginał na 3mce i też wywala. Mam stacje multimedialną na andku 7.1.2 i wywala. Pochodzi czasami dłużej czasami 3 min. Coś chce w niej poklikać i się blokuje zacina i wywala do menu głównego systemu/pulpitu...


Ja bym zrobił tak...:
1. Ustawienia>Aplikacje>AutoMapa - wyczyść dane i odinstaluj aplikację
2. Wejdź jakimś menadżerem plików i skasuj ręcznie folder AutoMapa z pamięci urządzenia
3. Pobierz tą apkę: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=45206
Jeśli w pliku rar prócz aplikacji jest folder AutoMapa wrzuć ten folder na pamięć urządzenia wraz z instalatorem apk, zainstaluj aplikację z menadżera plików i powinno być ok.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10