My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
SmartGPS SG777 EU - odblokowanie, programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
StaruchPl
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Mar 2008
Posty: 10
Wysłany: 2017-11-14, 11:04   SmartGPS SG777 EU - odblokowanie, programy nawigacyjne

Witam. Chcę na SG777 EU wgrać TomTom-a. Wgrywam Navcare 7.91 na kartę, uruchamiam - program startuje ale zgłasza że nie ma map - logiczne.
Dogrywam mapy - program startue i zgłasza że mapy są nieaktywne - również OK
po użyciu Fastactive - program startuje i po chwili wywala błąd "Unable to start, Not enough memory is avalible.

Próbowałem już równe mapy i nic. Bardzo proszę o pomoc
Jurek
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2017-11-14, 12:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18386
Wysłany: 2017-11-14, 12:38   Re: SmartGPS SG777 EU - TomTom

StaruchPl napisał/a:
błąd "Unable to start, Not enough memory is avalible.
Zajrzyj do wątków o TT na WinCE5 (lub 6 - zależy, co masz) oraz tematu o tytule jak Twój problem
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=34093


[ Dodano: 2017-11-14, 12:39 ]
P.S. Uogólniłem tytuł (był "SmartGPS SG777 EU - TomTom")
_________________

 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 53
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 519
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2017-11-14, 21:04   Re: SmartGPS SG777 EU - odblokowanie, programy nawigacyjne

StaruchPl napisał/a:
Witam. Chcę na SG777 EU wgrać TomTom-a. Wgrywam Navcare 7.91 na kartę, uruchamiam - program startuje ale zgłasza że nie ma map - logiczne.
Dogrywam mapy - program startue i zgłasza że mapy są nieaktywne - również OK
po użyciu Fastactive - program startuje i po chwili wywala błąd "Unable to start, Not enough memory is avalible.

Próbowałem już równe mapy i nic. Bardzo proszę o pomoc
Jurek


Po pierwsze NavCore a nie "nawcare".
Po drugie jak ci się udało uruchomić (bo piszesz że startuje) NavCore na sprzęcie innym niż TomTom. Szacun - jesteś chyba pierwszym na świecie.
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać."
Kartezjusz (1596-1650)

Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,22 sekundy. Zapytań do SQL: 11