My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-13, 09:50
AutoMapa dla Androida
Autor Wiadomość
marek_39
GPS instruktor



Pomógł: 10 razy
Dołączył: 15 Sty 2010
Posty: 587
Wysłany: 2017-08-25, 15:15   

@no taki,
dawaj tą esósemkę! rzucę ją na pożarcie bratankom żony :mrgreen: :mrgreen:
@geranium,
w konfiguracji (vide: poprzedni mój post) okienko "telefonu"/"połączenia" - podkreślam, w EMUI półprzezroczyste - znika po tapie odrzucenia lub po zakończeniu rozmowy (automatycznie!)
_________________

nie wierzę w boga (żydowskiego, dżejpitu, toruńskiego, kaczyńskiego i in.), nie używam babolmapy, nie zabijam i nie gwałcę
polecam yanosika (marek3999)
 
 
karex 
Waypoint
SGS5 i 3 i HTC HD2



Pomógł: 1 raz
Wiek: 38
Dołączył: 22 Lut 2008
Posty: 97
Skąd: łódzkie
Wysłany: 2017-08-30, 12:01   

A ja tak z trochę innej beczki.
Okolice Monachium. Autostrada A9 - węzeł Monachium Nord i jego okolice w odległości ok 15 - 20 km jadąc autostradą obojętne w którą stronę. Wywala się AutoMapa wywalając komunikat: Aplikacja automapa zastała zamknięta.
Dwa telefony: legalna automapa na Galaxym S7 Edge jak i piracka na Galaxym S5. Sprawdzałem dwa razy około 11 sierpnia w nocy jak i 26 sierpnia w ciągu dnia. Nie ważne w którą stronę się jedzie.
Za pierwszym razem trochę mi się słabo zrobiło bo to było tuż przed rozjazdami na węźle :D potem postój na poboczu (zatoka dla TIRów) aby ustawić Google Maps na drogi bezpłatne w Austrii - można rzec niepotrzebnie - gdy przejechałem naście km to udało mi się odpalić AutoMapę ponownie na obu urządzeniach.
Dobre co?
Google maps działała bez problemu.
_________________
Pozdrawiam
Karex
SGS5,3, HTC HD2 i inne zabytki.
A na telefony bez obsługi fizycznej karty pamięci nawet nie chcę patrzeć ;)
 
 
marek_39
GPS instruktor



Pomógł: 10 razy
Dołączył: 15 Sty 2010
Posty: 587
Wysłany: 2017-08-31, 07:44   

@karex,
z babolmapą do Niemiec :shock: to już nie ryzyko i hardcore, to masochizm :-D :-D :-D
_________________

nie wierzę w boga (żydowskiego, dżejpitu, toruńskiego, kaczyńskiego i in.), nie używam babolmapy, nie zabijam i nie gwałcę
polecam yanosika (marek3999)
 
 
Axelf
Waypoint


Dołączył: 17 Lip 2008
Posty: 19
Wysłany: 2017-11-14, 14:23   Najnowsza automapa a stary android 4

Witam,
Posiadam telefon Sony Xperia E z Androidem 4.1 jak mnie pamięć nie myli, w każdym bądź razie jest stary. Czy najnowsza automapa na nim pójdzie ?
Pozdrawiam
 
 
izaw 
GPS instruktor
izaw


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 19 Maj 2010
Posty: 812
Wysłany: 2017-11-14, 15:11   

Po pierwsze poczytaj wymagania na stronie automapy.
Po drugie spróbuj. Naprawdę nie boli.
_________________
Prawo Murph'ego
"Jeśli wszystkie sposoby zawiodą to przeczytaj instrukcję."
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 770
Wysłany: 2017-11-14, 16:17   Re: Najnowsza automapa a stary android 4

Axelf napisał/a:
Witam,
Posiadam telefon Sony Xperia E z Androidem 4.1 jak mnie pamięć nie myli, w każdym bądź razie jest stary. Czy najnowsza automapa na nim pójdzie ?
Pozdrawiam

Moja podstawowa navi pracuje pod kontrolą Andka 4.4.2 i wszystkie najnowsze programy nawigacyjne na niej działają.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10