Ogłoszenie | Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN
|
SmartGPS SG777 EU - odblokowanie, programy nawigacyjne |
Autor |
Wiadomość |
StaruchPl
młodszy inspektor GPS

|
Wysłany: 2017-11-14, 11:04 SmartGPS SG777 EU - odblokowanie, programy nawigacyjne
|
|
|
Witam. Chcę na SG777 EU wgrać TomTom-a. Wgrywam Navcare 7.91 na kartę, uruchamiam - program startuje ale zgłasza że nie ma map - logiczne.
Dogrywam mapy - program startue i zgłasza że mapy są nieaktywne - również OK
po użyciu Fastactive - program startuje i po chwili wywala błąd "Unable to start, Not enough memory is avalible.
Próbowałem już równe mapy i nic. Bardzo proszę o pomoc
Jurek |
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2017-11-14, 12:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
jacekp1313
Maestro GPS T700+NE

Pomógł: 528 razy Dołączył: 25 Wrz 2008 Posty: 18893 Skąd: 3City
|
Wysłany: 2017-11-14, 12:38 Re: SmartGPS SG777 EU - TomTom
|
|
|
StaruchPl napisał/a: | błąd "Unable to start, Not enough memory is avalible. | Zajrzyj do wątków o TT na WinCE5 (lub 6 - zależy, co masz) oraz tematu o tytule jak Twój problem
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=34093
[ Dodano: 2017-11-14, 12:39 ]
P.S. Uogólniłem tytuł (był "SmartGPS SG777 EU - TomTom") |
|
 |
rrudas
GPS instruktor

Pomógł: 5 razy Wiek: 56 Dołączył: 12 Lut 2012 Posty: 621 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 2017-11-14, 21:04 Re: SmartGPS SG777 EU - odblokowanie, programy nawigacyjne
|
|
|
StaruchPl napisał/a: | Witam. Chcę na SG777 EU wgrać TomTom-a. Wgrywam Navcare 7.91 na kartę, uruchamiam - program startuje ale zgłasza że nie ma map - logiczne.
Dogrywam mapy - program startue i zgłasza że mapy są nieaktywne - również OK
po użyciu Fastactive - program startuje i po chwili wywala błąd "Unable to start, Not enough memory is avalible.
Próbowałem już równe mapy i nic. Bardzo proszę o pomoc
Jurek |
Po pierwsze NavCore a nie "nawcare".
Po drugie jak ci się udało uruchomić (bo piszesz że startuje) NavCore na sprzęcie innym niż TomTom. Szacun - jesteś chyba pierwszym na świecie. |
_________________ "Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
prezes curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|