My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2016-11-18, 19:12
Navigon 70 plus - backup, reanimacja
Autor Wiadomość
ma_ko
Waypoint


Dołączył: 25 Cze 2014
Posty: 49
Wysłany: 2017-11-05, 12:31   

a ja mam pytanie nawigacja jak w temacie, niestety ma problem z plikami, niby zajete połowa miejsca a po wejściu widać jeden dziwny plik, czy jest gdzieś jakaś kopia plików które mógłbym wgrać? Ew. może lepiej jaką automape odrazu?







po włączeniu jest tylko logo startowe i komunkat żeby zresetować urządzenie albo udać się do serwisu.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9514
Wysłany: 2017-11-05, 12:36   

ma_ko napisał/a:
może lepiej jaką automape odrazu?
Na niesprawnym urządzeniu nie ruszy

P.S Właściwe miejsce na Twój problem to http://www.my-navia.pl/vi...=40252&start=15 lub http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=43998
Do przeniesienia
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
geranium 
guru


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 1925
Wysłany: 2017-11-05, 12:38   

ma_ko napisał/a:
niestety ma problem z plikami


stary wystarczy spojrzeć kilka postów wyżej aby widzieć że masz BZURY a nie pliki z Navigiona..

a więc rozwiązanie nasuwa się samo
wykasować BZDURY i skopiować poprawne pliki
 
 
ma_ko
Waypoint


Dołączył: 25 Cze 2014
Posty: 49
Wysłany: 2017-11-05, 12:40   

Dzięki przeczytałem tamte wątki, nie wiem tylko czy soft od premium podejdzie do wersji plus?

[ Dodano: 2017-11-05, 12:42 ]
geranium napisał/a:
ma_ko napisał/a:
niestety ma problem z plikami


stary wystarczy spojrzeć kilka postów wyżej aby widzieć że masz BZURY a nie pliki z Navigiona..

a więc rozwiązanie nasuwa się samo
wykasować BZDURY i skopiować poprawne pliki


dzięki za "mądrą" odpowiedź... widzę że mam bzudry a pytałem właśnie o oryginalny soft może ktoś ma
 
 
geranium 
guru


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 1925
Wysłany: 2017-11-05, 14:58   

ma_ko napisał/a:

dzięki za "mądrą" odpowiedź... widzę że mam bzudry a pytałem właśnie o oryginalny soft może ktoś ma


od tego jest odpowiedni wątek
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=30631

chyba że..

kasujesz/przenosisz "bzdury" w inne miejsce

robisz folder map i do niego kopiujesz mapy
 
 
bzyk83 
Navi Expert


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 225
Wysłany: 2017-11-05, 15:45   

A masz oryginalną płytę? Jak tak to format Navigona a później przywrócenie systemu z płyty
_________________
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18386
Wysłany: 2017-11-05, 16:38   
Post wygaśnie: 12.05, 16:38

geranium napisał/a:
od tego jest odpowiedni wątek
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=30631
Posprzątane
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10