Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-01-07, 12:35
iGO, Primo (Android) prośby o linki
Autor Wiadomość
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5558
Wysłany: 2017-10-21, 19:01   

Jasne. Masz rację.Nie doczytałem , ze masz nextgena. Sorry.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
krissos 
Navi Expert


Wiek: 102
Dołączył: 31 Lip 2009
Posty: 286
Wysłany: 2017-10-22, 08:30   

Można prosić o działający najnowszy link do wersji igo "truck" Tu co chcę pobrać to link wygasł http://www.my-navia.pl/vi...=37342&start=15.
Chodzi mi o katalog igo z apk (mapy, poi itp mam)
 
 
krissos 
Navi Expert


Wiek: 102
Dołączył: 31 Lip 2009
Posty: 286
Wysłany: 2017-10-22, 12:37   

Dzięki, ale sorki mój błąd bo nie napisałem że chodzi mi o igo primo najlepiej pod apk Igo Basarsoft, a Twój to NextGen jak się nie mylę :)
 
 
krissos 
Navi Expert


Wiek: 102
Dołączył: 31 Lip 2009
Posty: 286
Wysłany: 2017-10-22, 17:57   

Dziękuję, ważne żeby działało z dodatkami truck :)
 
 
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 255
Wysłany: 2017-10-25, 10:15   

Witam

Mam tablet samsung a6 android 5.1.1 i potrzebuje aplikacji igo bo mam jakąś starą ale się zacina.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9538
Wysłany: 2017-10-25, 11:18   

Maniek91 napisał/a:
potrzebuje aplikacji igo
Linki w dziale http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=228


Poradnik instalacji - wąteku "F.A.Q. Primo Android"
jacekp1313 napisał/a:
Ogólna zasada uruchamiania programu
http://www.my-navia.pl/vi...p=472569#472569
http://www.my-navia.pl/vi...p=475739#475739
http://chomikuj.pl/dorjac...,6012844903.pdf
(aktywne linki we wskazanym temacie)
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18623
Wysłany: 2017-10-25, 13:59   

Dwa ostatnie posty przeniosłem z " iGO Primo na Androida"

geranium napisał/a:
Maniek91 napisał/a:
przecież linki są nieaktywne , przecież wiem gdzie są

ale brednie :mrgreen: :mrgreen:
wszystkie linki od @val24 działają
Mój chomik tez jeszcze nie zdechł.
_________________

 
 
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 255
Wysłany: 2017-10-25, 14:51   

jacekp1313, podaj haslo , bo jakos jak wpiszuje www.my-navia.pl albo my-navia nie idzie
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18623
Wysłany: 2017-10-25, 17:44   

http://chomikuj.pl/jajacekpl/Mio+M500+*23T.M.C*23/
hasło w haszach w nazwie folderu
_________________

 
 
przemek171070
Navi Expert


Dołączył: 15 Kwi 2016
Posty: 324
Wysłany: 2017-10-28, 15:26   

Witam.Czy ktoś mi może pomóc w innym temacie.Już naprawde ręce mi opadają przy tym Nextgenie.Cały system mam na karcie 8GB W związku z tym,że bardzo duża część karty nie jest wykorzystywana postanowiłem przenieść cały system na kartę 2GB. Za pomocą komputera przeniosłem cały folder IGO wraz z jego zawartością właśnie na kartę 2GB. I tu niespodzianka.Po uruchomieniu nawigacji wszystkie moje ustawienia fotoradarów czyli dodatkowe radary oraz ustawienia typu kierunek ostrzegania znikły.Teraz znowu przy kazdym radarze mam ostrzeganie w około. Co gorsze wpis który mam w sys txt
[rawdisplay]
screen_xy="auto"
dpi="auto"
driver="gles_2_0_android"
[android.opengl]
sub_sample_size=4
i wpis ten powodował,że obraz był o wiele ładniejszy i wyrazniejszy też przestał dzialać.Mimo tego wpisu obraz znowu jest w kreseczki. Nie mam zielonego pojęcia o co tu chodzi.Nic nie zmieniałem tylko przeniosłem wszystko z jednej karty na inna.
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 910
Wysłany: 2017-10-28, 15:35   

Być może kata nie ma uprawnień do zapisu. Najlepiej nadaj czystej karcie uprawnienia 777 a dopiero potem kopiuj.
 
 
przemek171070
Navi Expert


Dołączył: 15 Kwi 2016
Posty: 324
Wysłany: 2017-10-28, 16:24   

A możesz mnie poinstruować jak to zrobić. Sformatowałem kartę z poziomu komputera i nie wiem co dalej
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 910
Wysłany: 2017-10-28, 18:28   

Skoro iGO masz na karcie to pewnie masz urządzenie zrootowane.
Wkładasz kartę do urządzenia, odpalasz Total Commandera, przytrzymasz dłużej na karcie aż wyświetli się menu. Klikasz we Właściwości, potem w RWX i wyświetla się okienko z atrybutami. Jak zaptaszkujesz wszystko i zatwierdzisz to karta dostanie pełne uprawnienia 777. Oczywiście możesz to zrobić tylko dla katalogu iGO, albo wybrać dowolne atrybuty.
r - odczyt
w - zapisywanie
x - wykonywanie
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5558
Wysłany: 2017-10-31, 16:26   

iGO pisze swoje wlasne informacje nie tylko w SAVE , ale takze we wlasnych folderach w pamięci.
Trochę spekuluje, ale ja sprobowalbym głęboko odistalować program i zainstalowac go od nowa z danymi na nowej karcie. ( choc i tu nie gwarantuje sukcesu )
Na szczęscie masz kopie przeciez na starej karcie.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2185
Skąd: PL
Wysłany: 2017-11-01, 10:58   

no_taki napisał/a:
..Trochę spekuluje..


nie tędy droga ;-)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,28 sekundy. Zapytań do SQL: 11