My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-01-07, 12:35
iGO, Primo (Android) prośby o linki
Autor Wiadomość
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 247
Wysłany: 2017-10-25, 10:15   

Witam

Mam tablet samsung a6 android 5.1.1 i potrzebuje aplikacji igo bo mam jakąś starą ale się zacina.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9519
Wysłany: 2017-10-25, 11:18   

Maniek91 napisał/a:
potrzebuje aplikacji igo
Linki w dziale http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=228


Poradnik instalacji - wąteku "F.A.Q. Primo Android"
jacekp1313 napisał/a:
Ogólna zasada uruchamiania programu
http://www.my-navia.pl/vi...p=472569#472569
http://www.my-navia.pl/vi...p=475739#475739
http://chomikuj.pl/dorjac...,6012844903.pdf
(aktywne linki we wskazanym temacie)
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 521 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18430
Wysłany: 2017-10-25, 13:59   

Dwa ostatnie posty przeniosłem z " iGO Primo na Androida"

geranium napisał/a:
Maniek91 napisał/a:
przecież linki są nieaktywne , przecież wiem gdzie są

ale brednie :mrgreen: :mrgreen:
wszystkie linki od @val24 działają
Mój chomik tez jeszcze nie zdechł.
_________________

 
 
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 247
Wysłany: 2017-10-25, 14:51   

jacekp1313, podaj haslo , bo jakos jak wpiszuje www.my-navia.pl albo my-navia nie idzie
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 521 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18430
Wysłany: 2017-10-25, 17:44   

http://chomikuj.pl/jajacekpl/Mio+M500+*23T.M.C*23/
hasło w haszach w nazwie folderu
_________________

 
 
kargulmk11
Waypoint


Dołączył: 17 Gru 2009
Posty: 82
Wysłany: 2017-11-17, 08:57   

Witam.Poszukuję plików TMC dla Słowacja,Czechy,Austria,Dania,Szwajcaria,Hiszpania,Portugalia,Litwa,Łotwa,Estonia o ile istnieją.
 
 
piotrekcz 
GPS instruktor
to ściema.



Pomógł: 27 razy
Dołączył: 15 Kwi 2012
Posty: 502
Wysłany: 2017-11-18, 15:01   

kargulmk11 napisał/a:
Poszukuję plików TMC dla

Dla wersji programu iGO Primo / NextGen (Android) po "http" (on_line) - nie są potrzebne.
_________________

 
 
Przemek89
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Kwi 2015
Posty: 7
Wysłany: 2017-12-14, 18:07   

Witam, poszukuje dobrze działającej wersji igo primo na androida pod rozdzielczość 1920x1080, apka + folder IGO i pasującego do niej skina diMka. Jeśli ktoś wrzuciłby linka to byłbym bardzo wdzięczny.
 
 
lixman 
Waypoint


Dołączył: 11 Paź 2013
Posty: 99
Wysłany: 2017-12-15, 08:38   

Przemek89 napisał/a:
Witam, poszukuje dobrze działającej wersji igo primo na androida pod rozdzielczość 1920x1080, apka + folder IGO i pasującego do niej skina diMka. Jeśli ktoś wrzuciłby linka to byłbym bardzo wdzięczny.

Również bym przygarnął taką wersję.
_________________
LG L7 Swift II (Root)
iGO Primo Basarsoft 9.6.29.43
diMkaWA aP.13.3
Loquendo TTS
 
 
plejmix
Waypoint
misiek



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Lip 2011
Posty: 72
Skąd: Mysia Wieża
Wysłany: 2017-12-16, 10:17   

Proszę podaje link
https://mega.nz/#!UtsgSTBD!EGTOFohhSmhxrG8mdA_RE4ykfeD4_VZP22Ffmyw73io
 
 
lixman 
Waypoint


Dołączył: 11 Paź 2013
Posty: 99
Wysłany: 2017-12-16, 21:15   

Piwko :!:
_________________
LG L7 Swift II (Root)
iGO Primo Basarsoft 9.6.29.43
diMkaWA aP.13.3
Loquendo TTS
 
 
Przemek89
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Kwi 2015
Posty: 7
Wysłany: 2017-12-18, 19:58   

plejmix napisał/a:
Proszę podaje link
https://mega.nz/#!UtsgSTBD!EGTOFohhSmhxrG8mdA_RE4ykfeD4_VZP22Ffmyw73io

Dzięki wielkie :)
 
 
wisiorek1
Waypoint


Dołączył: 25 Mar 2011
Posty: 99
Wysłany: 2017-12-27, 15:35   

Witam poszukuje igo primo na androida o roz.1280x720 z działającymi skinami i Hud.
 
 
zapollo 
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 16 Sie 2008
Posty: 26
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2018-01-12, 12:45   

Szukam Primo na androida aby po wciśnięciu przycsiku więcej u dołu ekranu pokazywało opcja Trasy alternatywne lub Metody Obliczania zamiast Plan trasy. U kogoś widziałem to na tablecie a na wersji 9.6.29.583617 tego nie mam. Chodzi mi żeby przyciskiem wrócić do tych 4 opcji trasy po prawej bez ponownego kasowania trasy i wyznaczania całej na nowo
_________________
www.serwisgps.republika.pl
 
 
Arturek 
guru



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 1434
Skąd: Kraków
Wysłany: 2018-01-17, 08:06   

Witam

1) Może używasz skórki, która wyłączyła tą opcję
Sprawdź na "czystym" Primo

2) Mnie ta funkcja działa na wersji 9.6.29.483387

3) Oczywiście najpierw należy podać cel podróży

pozdrawiam
Arturek
_________________
Naviflash / MIO / Clarion
-----------------------------
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10