My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Problemy z instalacją innych programów nawigacyjnych
Autor Wiadomość
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9758
Wysłany: 2011-01-04, 17:27   

Dunay, utwórz na karcie plik shell.ini i wpisz do niego ścieżke do iGo np. \SDMMC\Bla\Bla.exe
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
zener 
azymut


Dołączył: 18 Mar 2009
Posty: 1
Wysłany: 2011-01-13, 08:56   

Witam.
Koledzy mam pytanie dotyczące Garmina w navi45 a mianowicie uruchomienia go z glównego panela,odblokowany jest solucją _by GLASER_,zmienilem ikonę z media na garmin i wpisy w folderze menu ale nie startuje z glównego panela z pliku MortRunner wszystko ok garmin chodzi bez zastrzeżeń.Proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.

[ Dodano: 2011-01-13, 15:09 ]
Poradzilem sobie wszystko chodzi w jak najlepszym porządku.
 
 
 
Endriu.B 
Waypoint


Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 28
  Wysłany: 2016-09-25, 19:30   Navia NV45 a mapy iGO

Witam. Jestem w posiadaniu wyżej wymienionej navigacji, otrzymałem ją kilka lat temu razem z wgraną Auto Mapą PL. Postanowiłem sobie odświeżyć mapy i zassałem z tego miejsca ( http://chomikuj.pl/RBI_20...)+Final+Cracked )
zainstalowałem na kartę pamięci i hula jak ta lala. Chciałbym wgrać mapy iGO , zassałem również od tego samego gościa skopiowałem pliki na kartę pamięci , karta do navi start i nic tylko jakaś dziwna tabelka coś na zasadzie że nie można uruchomić aplikacji. Co robię nie tak, z auto mapą poszło bez problemu tylko że AM instalowała się na kartę a iGO kopiowałem. Zauważyłem że w Modecom MX4 HD jest prosta sprawa bo jest ścieżka nawigacji ale mimo to Igo nie działa tylko resetuje modecoma. Może pliki w tym iGO są skopane. Może ktoś ma jakiś pomysł na to wszystko i gdzie można zassać pewnego iGO PL i EU na osobowe auto. Z góry dziękuję za pomoc.

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2016-09-25, 19:42 ]
Scaliłam z odpowiednim tematem.
Regulamin punkt 3.


[ Dodano: 2016-09-25, 20:08 ]
Ok. tak zrobię. Co do map to potrzebuję działające iGO.

[ Dodano: 2016-09-25, 20:14 ]
Potrzebuje działające iGO.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9507
Wysłany: 2016-09-26, 11:53   

Każde iGO z naszej linkowni jest działające - przy poprawnej konfiguracji wg poradnika
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Boshi 
Waypoint


Wiek: 23
Dołączył: 10 Maj 2010
Posty: 48
Wysłany: 2017-08-19, 19:33   navia nv45

Cześć, mam tą nawigacje. Chciałem wgrać jej igo 8 primo tak jak na swojej sigmie st20.. problem w tym, że moja ma inną rozdzielczość niż navia i wszystko jest rozjechane. Jak mogę sobie porawdzić z tym problemem?

oryginalnie siedzi tam automapa 5.6, ale nie idzie odczytać map, bo wyskakuje błąd, że w folderze /karta/europe/maps/eu nie można odczytać mapy.

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2017-08-19, 19:48 ]
Scaliłam z odpowiednim tematem.
Regulamin punkt 3.
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 51 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5093
Wysłany: 2017-08-19, 19:36   

Boshi napisał/a:
moja ma inną rozdzielczość niż navia i wszystko jest rozjechane. Jak mogę sobie porawdzić z tym problemem?

Wrzucając wersję, w której data.zip obsluguje Twoją rozdzielczość.
Jak to sprawdzić ?
podglądasz ( bez rozpakowywania !!!! ) data.zip i sprawdzasz , czy w data.zip/ui_igo8 jest folder z nazwą odpowiadającą Twojej rozdzielczości ( czyli np dla rozdzielczości 480_272 szukasz folderu o nazwie 480_272 , lub połowy tej rozdzielczości , w tym wypadku 240_136 )
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Boshi 
Waypoint


Wiek: 23
Dołączył: 10 Maj 2010
Posty: 48
Wysłany: 2017-09-01, 16:05   

No nie ma właśnie.. skąd mogę pobrać do tej navi nv45 odpowiednie igo?
Patrzyłem po linkowni ale nic nie mogę znaleźć. Ba nawet nie wiem jaką rozdziałkę ma wspomniana nawigacja..
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18346
Wysłany: 2017-09-01, 22:45   

Odpowiednie pod tak słaby sprzęt będzie 8.3.4 - jest w linkowni (na moim gryzoniu jest wersja na podstawowe rozdzielczości czyli ekrany 3,5 i 4,3 cala)
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 10