Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
aAM a BT
Autor Wiadomość
7dziadek 
Waypoint


Wiek: 75
Dołączył: 21 Wrz 2008
Posty: 36
Wysłany: 2015-12-01, 16:38   AM v3 i BT

Tablet z Androidem v.5.1
Zainstalowałem AM ver. 3 działa ok ale nie umiem zrobić aby głos z AM np. KIngi słyszeć w słuchawce Bluatooth zamiast w głośniku tableta - czy to w ogóle jest do zrobienia ?
 
 
7dziadek 
Waypoint


Wiek: 75
Dołączył: 21 Wrz 2008
Posty: 36
Wysłany: 2015-12-01, 18:50   

geranium napisał/a:
a tablet ma A2DP ?


Obawiam się że nie ma :oops:

tu link do tego tableta z opisem http://allegro.pl/przedsp...5549760760.html


A czy nap. taki jak tu odbiornik nie nadał by się ??

http://allegro.pl/ak261-o...5742386942.html


A może coś takiego by zapasowało - jest w tablecie USB OTG

http://allegro.pl/dongle-...5711060663.html
 
 
stratus84 
Waypoint
OnePlus One


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 128
Skąd: świętokrzyskie
Wysłany: 2017-08-22, 09:53   

Mam do Was pytanie odnośnie konfiguracji aplikacji. Otóż kupiłem niedawno zestaw głośnomówiący Bluetooth. W trakcie nawigowania kiedy mam połączenie przychodzące wyskakuje paseczek w górnym rogu ekranu z informacją kto dzwoni-to mi nie przeszkadza. Problem jest gdy już odbiorę połączenie, automapa idzie na drugi plan a na pierwszy wyświetla mi się informacja kto dzwoni i dodatkowe opcje połączenia typu rozłącz itp. Da sie jakoś ustawić aby automapa zawsze była jako główny ekran? Przepatrzylem wiele opcji i nic nie znalazłem... Android 7.1.2
 
 
 
stratus84 
Waypoint
OnePlus One


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 128
Skąd: świętokrzyskie
Wysłany: 2017-08-23, 15:45   

Dzięki, poszukam jeszcze jakichś informacji w google. Bluetooth fajna sprawa ale jak odbiorę połączenie to jego ekran zasłania wszystko a przełączanie się na automape w trakcie jazdy nie jest bezpieczną czynnością.
 
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 76 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6532
Skąd: znikąd
Wysłany: 2017-08-23, 20:41   

kol stratus84 ma niestety rację . Na SGS8 po odebraniu połaczenia wyświetla się standardowa strona połaczenia, a nawet po jego zakończeniu kolejna standardowa strona info o połaczeniu, mozliwośc oddzwonienia itp.
Czyli dwa tapnięcia, by powrócic do programu nawigacyjnego, przy czym bez znaczenia jest jaka aplikacja jest właczona.
P.S Nie udalo mi się znaleźć opcji blokujacej wyświetlanie info o połaczeniu na pelnym ekranie.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10