My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-12, 13:48
Primo (android) skiny, modyfikacje wyglądu
Autor Wiadomość
d.marco 
guru



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 1055
Wysłany: 2017-07-15, 21:09   

Koledzy takie pytanie
jak nazywa się dodatek do ux który odpowiada za ustawienia kąta pochylenia mapy - na śmierć zapomniałem jego nazwę ;-)
_________________
"Modecom MX2" i SG A 5
 
 
krissos 
Navi Expert


Wiek: 101
Dołączył: 31 Lip 2009
Posty: 229
Wysłany: 2017-08-04, 22:45   

Po uporaniu się z fotoradarami które działają w niemczech jest ich nawet więcej niż powinno ale działają, powstał inny problem taki że skin dimka 133 który używałem od dawna i zawsze działał teraz mi wywala "aplikacja została zatrzymana" głównie na trybie nocnym, ale na dziennym też się tak dzieje nie zawsze ale jest problem. Różnie czy to w pionie czy poziomie. Próbowałem GjAk_v2.3_mod_by_pongo ale tego w cale nie widzi oraz Doupas_V9.0_Crystal-Pearl-Silver-Default_2.4_Final ale dzieje się to samo co na dimka na dziennym raz działa raz nie na nocnym nie działa.
Co może być tego powodem i co mam tu wstawić aby można zweryfikować problem? Którego skina użyć do obecnej wersji iGO_9.6.29.636868_mod??
 
 
geranium 
guru


Pomógł: 10 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 1819
Wysłany: 2017-08-05, 13:12   

krissos napisał/a:
..do obecnej wersji iGO_9.6.29.636868_mod??


co znaczy

Cytat:
..mod..

co zmienia i wnosi w stosunku do oryginała ??
a może to program z serii hiper nowa paranienormalixx ??

może właśnie wywalanie skinów ???
 
 
krissos 
Navi Expert


Wiek: 101
Dołączył: 31 Lip 2009
Posty: 229
Wysłany: 2017-08-05, 14:09   

Pobrałem kilka różnych wersji iGO_9.6.29.636868 ta ogólnie działała.
http://prntscr.com/g4ogq0
Którą z tych zainstalować??
 
 
geranium 
guru


Pomógł: 10 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 1819
Wysłany: 2017-08-05, 15:54   

osobiście używam
iGO_Israel_9.6.29.636868_sys_not_changed-1_google.apk
i zero kłopotów
 
 
krissos 
Navi Expert


Wiek: 101
Dołączył: 31 Lip 2009
Posty: 229
Wysłany: 2017-08-05, 18:27   

geranium napisał/a:
iGO_Israel_9.6.29.636868_sys_not_changed-1_google.apk

Szukałem tej wersji ale z marnym skutkiem. Możesz ją udostępnić lub dać link do niej??

Ps.
geranium dzięki na tą chwilę odpala (kilka razy próbowałem pion poziom). Zobaczymy w drodze, ale ma nadzieję że to koniec problemów :)
 
 
drkoo
Waypoint


Dołączył: 23 Sty 2009
Posty: 80
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2017-08-12, 22:58   

Witam

Poprosze o link do Najnowszego skina pongo nowszy od 2017.05.28 lub najnowszy podpowiem skin w pełnym koloże



Co jeszcze waro dożucić do igo

czy jest możliwe ustawienie jak w segic

Chodzi o wskazania po lewej stronie w sigic



jak wiadomo tacho żecz świeta z czasu który zasówa nie ubłaganie

Widoczny w trybie żeczywistym najbliższa stacjia paliw
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2017-08-13, 09:30, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18266
Wysłany: 2017-08-13, 09:30   

1. Pytania o TRUCK usunąłem, proszę o nie pytać we właściwym miejscu.
2. Ostrzeżenie (na razie ustne) na notoryczne łamanie p.3 regulaminu. Jeszcze raz a poleci ban

Przykłady (aby nie być gołosłownym):
- pytania o ustawienia truck i radary w wątku o mapach: http://www.my-navia.pl/vi...p=475729#475729
- pytania o Garmina w dziale o iGO: końcówka postu http://www.my-navia.pl/vi...p=475911#475911
- pytania o POI w wątku o plikach DEM: http://www.my-navia.pl/vi...p=475724#475724
- pytania o Primo w dziale o Garminie: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=45041
_________________

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2017-08-13, 09:42, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
ash1970
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Maj 2012
Posty: 46
Wysłany: 2017-08-13, 09:31   

Nie ma nowszego skina , ten wymieniony jest najnowszy, oczy bolą - skąd się urwałeś chłopie
 
 
drkoo
Waypoint


Dołączył: 23 Sty 2009
Posty: 80
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2017-08-13, 10:46   

Witam

Jak w tym skinie pongo ustawić

Po naciśnięciu lub z automatu wskazania "Podział ekranu, Przycisk (POI) w kokpicie" ążeby po naciśnieciu skrutu Okno po prawej wskazań poi było na stałe do czasu wyłaczenia do skrótem na pulpicie lub chociaż minute pracy na pulpicie. żadne ustawienia czasów nic nie dają. kilka sekund to za mało.

Jak ustawić menu w koloże nie dla bajeru tylko dla widoczności w słońcu.

Jak zmienić w ustawiechach poi poi poi Lista kategori Poi Max to 8 jak zmienić na wiecej. Nie sztuka zaznaczyć głowne Kategorjie powoduje to obciażenie przeliczeniowe i hoinke punktów poi na mapie. Chodzi o precyzyjne wybranie pod kategorji lub pojedyńczego punktu i tu przyykład w zakupach hiper markety i super markety ( duzemu łatwo stanać) nie mozna wybrać całej podkategorji a pojedyńczą marke Każdy dodatkowy poi to dodatkowa pozycjia w jedym z 8 tylko dostepnych Poi wybranych.
Ostatnio zmieniony przez drkoo 2017-08-13, 10:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18266
Wysłany: 2017-08-13, 10:48   

drkoo napisał/a:
Jak ustawić meni w koloże
A po co? Menu ma być funkcjonalne, a nie ładnie wyglądać.

drkoo napisał/a:
Jak w tym skinie pongo ustawić
Rozumiem, że program już Ci działa i w pełni obsługuje funkcje TRUCK, że zaczynasz modyfikować wygląd?
_________________

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2017-08-13, 10:52, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 50 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5003
Wysłany: 2017-08-13, 10:52   

drkoo napisał/a:
czy jest możliwe ustawienie jak w segic

Chodzi o wskazania po lewej stronie w sigic

Przeciez Ci pisałem o uslugach autostradowych
Wystarczy wjechać na autostradę i pojawi się nowa ikona:



a po kliknieciu na nia :


Możesz sobie tez ustawić przyciski "stacvje benz." i "parkingi" na pulpicie.

Klikniecie na któryć pokaze Ci odległosci do najblizszych stacji , czy parkingów.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
drkoo
Waypoint


Dołączył: 23 Sty 2009
Posty: 80
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2017-08-13, 13:36   

Jacku co.do cytuje wyglądu gif pokazowy skina jest w kolorze a czemu nie.moge znaleźć ustawień do koloru

Czyli czas na pomoc w edycji pliku sys bo nic puki co nie robiłem co do.kolorow pomaga w przejrzystości

Jak dodać tapetę startowa

No taki

Przez ostatnie 3 tygodnie nie widziałem autostrady bo jeżdżę w budowlance drogami powiatowymi. Poszukuje wsparcia poi dla nie autostradowych dróg.

Co do autostrad to jak zmienić ustawienia wskazań pokazało się jak pokazałeś na zdjęciu w trybie symulacji ale są jakieś dziwne strzalki.

Jak ustawić wskazania na austradzie okna poi i zwykłych dróg przez dłuższy czas lub na stałe tylko przełaczenie skrutem na pulpicie
 
 
suja68 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 17 Gru 2012
Posty: 56
Wysłany: 2017-08-13, 13:52   

Wybór koloru masz w Ustawienia/Ekran/Wygląd dzień lub noc/Jasny,Kolor,Ciemny.
_________________
LG K8/Prestigio GeoVision 5850 iGO
 
 
geranium 
guru


Pomógł: 10 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 1819
Wysłany: 2017-08-13, 15:00   

@drkoo

czytając twoje posty odnoszę wrażenie że nigdy nie miałeś tego programu w ręce, tym bardziej nie widziałeś jego menu i możliwości ustawień..

bo wszystko o czym piszesz o co się pytasz wystarczy czytać i klika odpowiednie przyciski


i możesz sobie ustawić nawet "wychodki" czy hydranty ...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 13