My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Visual GPSce
Autor Wiadomość
dzac
Waypoint


Dołączył: 04 Cze 2008
Posty: 112
Wysłany: 2012-01-14, 15:27   

Witam
program VisualGPSce nie działa na mio spirit 685
ktoś wie jak temu zaradzić?
_________________
"pobieranie pliku 99%" cieszy tylko pierwsze pół godziny
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2012-01-14, 22:05   

Jakie komunikaty przy uruchamianiu?

Kopia programu (wersja bezinstalacyna, działa na WinCE5 na Mio M500) http://chomikuj.pl/jajace...,2197840397.zip

Przy okazji - poradnik instalacji / użycia http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1621
_________________

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-01-09, 09:58, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
snakez 
azymut


Dołączył: 20 Lut 2012
Posty: 4
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2012-03-08, 12:39   

Witam u mnie na Navroad NR780H VisualGPSce uruchomi się ale nie można na nic kliknąć a przy klikaniu jest dźwięk, wygląda tak jak by się zawiesił nawet nie da się wyjć trzeba zrobić reset. proszę o pomoc
 
 
markus2006 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Mar 2008
Posty: 5
Wysłany: 2012-12-23, 17:32   visualGps

witam
u mnie to samo na goclever, 5070 program sie uruchamia ale nie można nic lkiknąc trzeba resetować
wie ktoś co z tym zrobić
 
 
Mar999
azymut


Dołączył: 09 Mar 2014
Posty: 3
Wysłany: 2014-03-12, 19:56   

Troche po czasie :-P ale może ktoś będzie potrzebować - gdy VisualGPS wydaje się być zawieszony po uruchomieniu (zapewne opdaliliśmy go w mieszkaniu i nic nie odbiera) - podejdź pod okno, wyjdź na dwór jeśli pojawiać się zaczną słupki a nie widzisz na dole menu FILE... ozncza ze masz złą wersję biblioteki AYGSHELL.DLL :mrgreen:
 
 
Bune
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Kwi 2013
Posty: 10
Wysłany: 2017-08-04, 15:51   

A u mnie na Blow 50B wyskakuje - Application VisualGPSce.exe encountered a serious error and must shut down i nie wiem co z tym zrobić
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9505
Wysłany: 2017-08-04, 15:55   

Uruchom program z exploratora Windows, nie od razu z menu Blowa, czasem to pomaga.
Albo użyj innego, jak pisałem http://www.my-navia.pl/vi...p=475653#475653
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Bune
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Kwi 2013
Posty: 10
Wysłany: 2017-08-05, 12:11   

Trzeba mieć dostęp do exploratora Windows :roll:
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2017-08-05, 19:36   

Uruchamiasz go taks amo, jak Visual GPS.
Ewentualnie tu masz klika różnych exploratorów" http://chomikuj.pl/jajace...02.zip(archive)
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 9