My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Lark 50.3 i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 51 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5093
Wysłany: 2017-07-30, 11:18   

kichy napisał/a:
Jak ja podłączam przez kabel do kompa to widzi i resident flash i moja karte ale sama navi tego sdmmc nie widzi:(

Skoro komp widzi, to najprościej bedzie jesli po prostu zrobisz screeny i wrzucisz je na forum:
1. screen zawartosci karty
2. screen zawartości folderu AutoMapa_Eu ( czy jak on sie u Ciebie nazywa )
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
kichy 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Lip 2017
Posty: 9
Skąd: Racibórz
Wysłany: 2017-07-30, 11:44   

ok udalo sie jak debil sformatowalem karte pod ntfs zamaist fat i dlatego jej nie widzialo ktory plik ustawic do nawigowania?
1.wceAm.exe
2.WCEAML.EXE
3.AutoMapa EU pewnie tez exe
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4481
Skąd: Wawa
Wysłany: 2017-07-30, 11:46   

kichy napisał/a:
ktory plik ustawic do nawigowania?
kichy napisał/a:
wceAm.exe
lub
kichy napisał/a:
AutoMapa EU pewnie tez exe
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
kichy 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Lip 2017
Posty: 9
Skąd: Racibórz
Wysłany: 2017-07-30, 12:02   

ok dzieki za info i pomoc będę testował tylko muszę baterie naładować
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2286
Skąd: Google
Wysłany: 2017-07-30, 21:35   

Najlepiej wybrać
kichy napisał/a:
3.AutoMapa EU
.
_________________
Poradniki
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2017-07-30, 22:35   

A żeby AM nie muliła na słabym już (jak na jej wymogi) sprzęcie zajrzyj do wątku "FAQ - Automapa" Są tam linki do sposobów przyspieszenia programu
_________________

 
 
Piter_NS 
azymut


Dołączył: 04 Mar 2008
Posty: 1
Wysłany: 2017-09-10, 14:04   

Witam,
Czy mógłby ktoś udostępnić skonfigurowaną wersje iGO dla Larka 50.3 z 64GB RAM (urządzenie z 2012 roku) i mapami 2017. Posiadam pobrane mapy NAVTEQ 2017 Q1 ale mogą być nowsze lub TomTom.

Sorki ale męczę się z tym od kilku dni i nic nie chce mi działać albo linki nieaktywne a mam wyjazd za kilka dni i pilnie potrzebuję nawigację.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9