Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-04-09, 15:45
Mio 300 - Odblokowanie, programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 523 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18555
Wysłany: 2015-07-28, 04:16   

1. Wszystkie poradniki sa skuteczne
2. Mape taka, kttora pasuje do Twojego programu nawigacyjnego
3. Brak czasu to Twoj problem, nie nasz
_________________

 
 
glibo 
Waypoint


Wiek: 27
Dołączył: 19 Lut 2011
Posty: 24
Wysłany: 2017-07-27, 21:50   

chciałbym by mio n179 uruchamiało automape zainstalowana na SD podczas startu. Gdy zmienie plik *.ini by start byl na automape to wtedy pojawia sie ekren podlaczenia do PC, gdy skopiuje automapa.exe do pamieci nawi i ustawie plik *.ini. na ten plik to uruchamia sie automapa, ale nie czyta map i dzwieków. Gdzie jest problem?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 523 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18555
Wysłany: 2017-07-28, 05:37   

Co masz w pliku INI?
_________________

 
 
glibo 
Waypoint


Wiek: 27
Dołączył: 19 Lut 2011
Posty: 24
Wysłany: 2017-07-28, 08:11   

tak jest teraz i uruchamia sie panel (windows)
Cytat:
[Process1]
RelativePath=FALSE
ProcessFile=SystemInformation/SystemInformation.exe
ProcessCmdLine=
ProcessDbgFile=
ProcessDbgCmdLine=
MaxRestarts=3
Major=TRUE
WindowName=PNADesktop
MaxCloseMessages=10
LockedRelativePath=False
LockedProcessFile=Storage Card/AutoMapa EU/AutoMapa EU.exe
LockedWindowName=MioMap


Gdy zmienię na :
Cytat:

[Process1]
RelativePath=FALSE
ProcessFile=Storage Card/AutoMapa EU/AutoMapa EU.exe
ProcessCmdLine=
ProcessDbgFile=
ProcessDbgCmdLine=
MaxRestarts=3
Major=TRUE
WindowName=PNADesktop
MaxCloseMessages=10
LockedRelativePath=False
LockedProcessFile=Storage Card/AutoMapa EU/AutoMapa EU.exe
LockedWindowName=MioMap

pojawia się ekran podłączenia pod PC
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 523 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18555
Wysłany: 2017-07-28, 22:32   

Tak sie nie da. Mio instaluje karte po wykonaniu wszystkich polecen z tego pliku, czyli w czasie uruchamiania nie czyta karty
_________________

 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 742
Wysłany: 2018-02-21, 19:57   Mapy HERE POLSKA 2017.Q4 i reset mio moov 330

Witam
Dodałem nowe mapy HERE POLSKA 2017.Q4 i wszystkie poi.licence i itp i teraz zaraz bo wł. Igo ładuje się i wyłącza ? co może być nie tak ???
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2098
Wysłany: 2018-02-21, 20:16   

coś z tego co dodałeś jest beeeee
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 742
Wysłany: 2018-02-21, 20:18   

no właśnie tylko co ? poi ,licencje albo?
Raczej coś mi rozwaliło Igo primo program? może ktoś mi poda linka do igo primo na wince 5 działające :cry:
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 53
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 553
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2018-02-21, 21:17   

Przed dodaniem miałeś działający?
Jeżeli Tak to masz już działającą wersję na WinCE 5.
Wyrzuć wszystko i wgrywaj po jednym pliku i sprawdzaj.
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać."
Kartezjusz (1596-1650)

Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 742
Wysłany: 2018-02-21, 21:26   

Tak wszystko działało ale usunąłem plik o nazwie device.nng i program się rozsypał ? wgrałem igo stare i zadziałał i znów wrzuciłem te nowe mapy i dalej reset ? i tak wkółko dlatego szukam igo primo działające na wice 5 w miare nowe :roll:
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 523 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18555
Wysłany: 2018-02-22, 07:18   

jacula6 napisał/a:
i znów wrzuciłem te nowe mapy i dalej reset
rrudas napisał/a:
wgrywaj po jednym pliku
Zacznij od poland.fbl
_________________

 
 
mumingr
Waypoint


Dołączył: 03 Lip 2008
Posty: 37
Skąd: Kielce
Wysłany: 2018-02-22, 13:57   

Miałem podobny problem, po wgraniu aktualnego global_cfg.zip wszystkie bolączki ustąpiły.
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 742
Wysłany: 2018-02-22, 17:39   

Aktualnego to znaczy którego ?bo ja też różne wgrywałem i lipa :cry:

Chyba znalazłem przyczynę nie wiem czy dobrze zrobiłem ? to tak moje stare pliki wykasowałem z folderu License a wgrałem te nowe z paczki które pobrałem i reset urządzenia miałem :roll: teraz do tych nowych dograłem te stare które miałem u igo primo ruszyło ? :roll: :!: czy może ktoś to sprawdzić, potwierdzić :lol:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 10