My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-04-09, 15:45
Mio 300 - Odblokowanie, programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18266
Wysłany: 2015-07-28, 04:16   

1. Wszystkie poradniki sa skuteczne
2. Mape taka, kttora pasuje do Twojego programu nawigacyjnego
3. Brak czasu to Twoj problem, nie nasz
_________________

 
 
glibo 
Waypoint


Wiek: 26
Dołączył: 19 Lut 2011
Posty: 24
Wysłany: 2017-07-27, 21:50   

chciałbym by mio n179 uruchamiało automape zainstalowana na SD podczas startu. Gdy zmienie plik *.ini by start byl na automape to wtedy pojawia sie ekren podlaczenia do PC, gdy skopiuje automapa.exe do pamieci nawi i ustawie plik *.ini. na ten plik to uruchamia sie automapa, ale nie czyta map i dzwieków. Gdzie jest problem?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18266
Wysłany: 2017-07-28, 05:37   

Co masz w pliku INI?
_________________

 
 
glibo 
Waypoint


Wiek: 26
Dołączył: 19 Lut 2011
Posty: 24
Wysłany: 2017-07-28, 08:11   

tak jest teraz i uruchamia sie panel (windows)
Cytat:
[Process1]
RelativePath=FALSE
ProcessFile=SystemInformation/SystemInformation.exe
ProcessCmdLine=
ProcessDbgFile=
ProcessDbgCmdLine=
MaxRestarts=3
Major=TRUE
WindowName=PNADesktop
MaxCloseMessages=10
LockedRelativePath=False
LockedProcessFile=Storage Card/AutoMapa EU/AutoMapa EU.exe
LockedWindowName=MioMap


Gdy zmienię na :
Cytat:

[Process1]
RelativePath=FALSE
ProcessFile=Storage Card/AutoMapa EU/AutoMapa EU.exe
ProcessCmdLine=
ProcessDbgFile=
ProcessDbgCmdLine=
MaxRestarts=3
Major=TRUE
WindowName=PNADesktop
MaxCloseMessages=10
LockedRelativePath=False
LockedProcessFile=Storage Card/AutoMapa EU/AutoMapa EU.exe
LockedWindowName=MioMap

pojawia się ekran podłączenia pod PC
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18266
Wysłany: 2017-07-28, 22:32   

Tak sie nie da. Mio instaluje karte po wykonaniu wszystkich polecen z tego pliku, czyli w czasie uruchamiania nie czyta karty
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10