My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Firmware do GC 5060
Autor Wiadomość
zbyszekr114 
Navi Expert
ZBYSZEKR114


Pomógł: 1 raz
Wiek: 46
Dołączył: 08 Kwi 2010
Posty: 208
Skąd: Ligotka Kameralna
Wysłany: 2011-10-19, 20:47   Firmware do GC 5060

Witam .Potrzebuję firmware pod GC 5060 .Czy firmware pod 5065 pasuje na 5060.Dziękuję
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-10-19, 21:42, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 105
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3674
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-10-19, 20:59   

zbyszekr114, na tym chomiku :arrow: http://chomikuj.pl/marivsz
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2011-10-19, 21:23   

Cytat:
Firmware pod gc 5056
zbyszekr114 napisał/a:
Potrzebuję firmware pod GC 5060
Którego szukasz?
_________________

 
 
zbyszekr114 
Navi Expert
ZBYSZEKR114


Pomógł: 1 raz
Wiek: 46
Dołączył: 08 Kwi 2010
Posty: 208
Skąd: Ligotka Kameralna
Wysłany: 2011-10-19, 21:27   

Do 5060 gc
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 105
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3674
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-10-19, 21:34   

zbyszekr114, wskazałem Ci gzie masz szukać jest tam na pewno zawartość Twojego GG 5060.
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
zbyszekr114 
Navi Expert
ZBYSZEKR114


Pomógł: 1 raz
Wiek: 46
Dołączył: 08 Kwi 2010
Posty: 208
Skąd: Ligotka Kameralna
Wysłany: 2011-10-19, 21:39   

gustawox1 napisał/a:
zbyszekr114, wskazałem Ci gzie masz szukać jest tam na pewno zawartość Twojego GG 5060.
Rozumiem ze na sd skopiować i do navi.Pytam dla tego bo w poradniku nic o tym nie pisze ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2011-10-19, 21:40   

zbyszekr114 napisał/a:
Do 5060 gc
Poprawiłem tytuł. Było "firmware pod GC 5056"

Wgrywasz pliki na SD max.2GB, wkładasz do GC i włączasz
_________________

 
 
zbyszekr114 
Navi Expert
ZBYSZEKR114


Pomógł: 1 raz
Wiek: 46
Dołączył: 08 Kwi 2010
Posty: 208
Skąd: Ligotka Kameralna
Wysłany: 2011-10-19, 21:56   

Hipotetycznie ; Czy mogę uśmiercić navi wgrywając nie odpowiedni FW .Dziękuję za podpowiedz
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2011-10-19, 21:57   

Tak. I to nie hipotetycznie - sprawdzone w praktyce przez wiele osób
_________________

 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 105
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3674
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-10-19, 21:58   

zbyszekr114, tak możesz uwalić navi i wtedy tylko do kosza ;-)
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-10-20, 18:42   

Czemu wprowadzacie kolege w błąd?? On ma 5060 a FW sa do 5066 a to całkiem inna konstrukcja.
FW do 5060 nie ma i nie będzie (bo nie da sie wgrac tak prosto).
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
arczi741
Waypoint


Dołączył: 10 Maj 2010
Posty: 46
Wysłany: 2017-07-20, 17:05   Pilnie potrzebne firmware do GC 5060!

Witam wszystkich. Dostałem taką nawigację do aktualizacji mapy na karcie SD. Niestety problem zaczyna się w momencie próby odpalenia AM na urządzeniu (zaznaczam , że ta sama karta SD z tą samą AM w moim 5066 działa bez zarzutu ). Raz ,że uruchamia się masakrycznie wolno lub notuje zwiechy, każde kliknięcie w menu programu to reakcja po kilku sekundach. Jeżeli odepnie się kartę od urządzenia to 5060 działa poprawnie na oryginalnej mapie bez zwiech i opóźnień. Uprzedzając pytania podkładałem karty o pojemności dopuszczalnej 8 GB , próbowałem też 16. Niestety nic to nie zmienia. Myślę , że coś jest skopane w firmware, dlatego chciałbym jeszcze raz wgrać je do navi
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2017-07-20, 17:34   

1. Scaliłem z istniejącym wątkiem
2. Zajrzyj do tematu "GC FirmWare"
_________________

 
 
arczi741
Waypoint


Dołączył: 10 Maj 2010
Posty: 46
Wysłany: 2017-07-20, 17:38   

Zaglądałem, niestety brak firmware do tego modelu
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 10