Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: jacekp1313
2015-04-19, 09:09
TomTom na Win CE 6
Autor Wiadomość
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2017-06-29, 13:17   

Pozostaje tylko poprosić kolegę Bomba63.
Może będzie tak uprzejmy i przygotuje gotowca na Europę lub Europę środkową?
Ja także byłbym bardzo wdzięczny
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 702
Wysłany: 2017-06-29, 13:51   

rav2 napisał/a:
Daję ok i za chwilę wyskakuje Application Error Application MortScirpt.exe encountered a serious error and must shut down.

Ktoś pomoże?

Może to coś pomoże. Cofnij się do strony 22 tego wątku, poczytaj przedostatni post na tej stronie autora mkkk23 podmień plik pobrany z tego linku, (link w poście na stronie którą wskazałem):
http://chomikuj.pl/mkkk23...,1115764136.rar
U mnie pomogło na taką samą przypadłość.
 
 
pilar220 
Waypoint



Dołączył: 03 Wrz 2009
Posty: 49
Skąd: z północy
Wysłany: 2017-08-14, 20:40   problem na win 6.0

witam

Zrobiłem wszystko w/g instrukcji http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=39357 i dalej TT nie uruchamia się na Modecom MX 4


https://zapodaj.net/050bd2cf4d0ef.jpg.html


nie wiem co dalej robić? Czy uruchomił ktoś TT na tym urządzeniu?
_________________
Modecom MX 4

http://tb7.pl/polecam,pilar220,38934
Ostatnio zmieniony przez pilar220 2017-08-15, 08:54, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18600
Wysłany: 2017-08-15, 08:05   

A co to znaczy "nie działa"?
jestem_ktoś napisał/a:
Wnioskując z precyzyjnego opisu instalacji, sposobu uruchomienia oraz wyświetlanych komunikatów mogę dać równie precyzyjną odpowiedź: coś nie tenteges.

Konkrety:
1. Komunikaty patchera, jaki patcher i jakich jeszcze próbowałeś
2. Jaka jest meta do aktywowanej przez Ciebie mapy?
3. Wydanie mapy pasuje do wersji programu?

Poza tym, w poradniku wyraźnie opisano, co masz dalej robic po pojawieniu sie tego komunikatu
_________________

 
 
bzyk83 
Navi Expert


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 247
Wysłany: 2017-10-09, 17:12   

Mapę można przecież samemu dodać ;-)
_________________
 
 
bomba63 
guru
Bombuś



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 1056
Skąd: Turoń
Wysłany: 2017-10-10, 20:37   

Gotowce TomTom na WinCe6


Gotowiec TT na WinCe6 United_Kingdom_and_Republic_of_Ireland_995_8549

Kod:
http://catshare.net/pmjiZFqS6fos8iTD/Gotowiec TT na WinCe6 United_Kingdom_and_Republic_of_Ireland_995_8549.rar

Kod:
http://fileshark.pl/pobierz/20136362/13d56/gotowiec-tt-na-wince6-united-kingdom-and-republic-of-ireland-995-8549-rar


[ Dodano: 2017-10-11, 19:09 ]
Gotowiec TT na WinCe6 Europe_995_8549

Kod:
http://catshare.net/auDWDc7zlRM2jyui/Gotowiec TT na WinCe6 Europe_995_8549.part1.rar
http://catshare.net/fqOVcBNZDB8GkIUA/Gotowiec TT na WinCe6 Europe_995_8549.part2.rar

Kod:
http://fileshark.pl/pobierz/20150173/95f89/gotowiec-tt-na-wince6-europe-995-8549-part1-rar
http://fileshark.pl/pobierz/20150171/ac741/gotowiec-tt-na-wince6-europe-995-8549-part2-rar
_________________
Gość
Nie pomagam na PW !!




http://tb7.pl/polecam,bomba63,23329
 
 
 
Lupus288
azymut


Dołączył: 22 Sty 2017
Posty: 2
Wysłany: 2017-10-19, 12:20   

bomba63 napisał/a:
Gotowce TomTom na WinCe6


Gotowiec TT na WinCe6 United_Kingdom_and_Republic_of_Ireland_995_8549



dziękuję

mogę spytać jeszcze, czy Twój navigator.exe jest bezpieczny ? Wiem, że uruchomienie TT na urządzeniu z winCE czasem może je uszkodzić, gdyż plik startowy usuwa pewne linijki z rejestru, po czym koniec końców urządzenie przestaje być widoczne w kompie przez co nie można przywrócić na nim ewentualnej kopii oryginalnego rejestru.

do niedawna miałem ori TT to wgrywanie map, navcore i patchowanie nie jest mi obce, teraz kupiłem jakiegoś chinola (Vordon 7") :) i sprawa się skomplikowała, a nie chce z niego zrobić przycisku do papieru :) jak można wyczytać tu na forum.

pozdrawiam
 
 
przybek 
azymut


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 4
Wysłany: 2018-02-04, 17:57   TomTom potrzebny gotowiec do Win CE v6

Witam
potrzebuje gotowca na Windows CE v6.00
Potrzebuje tez nowe mapy do podmianki na AutoMapa
Pozdrawiam..
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5519
Wysłany: 2018-02-04, 18:08   

przybek napisał/a:
Potrzebuje tez nowe mapy do podmianki na AutoMapa


kolego.
Propozycja jest.
Dowiedz się CZEGOKOLWIEK, CHOĆBY ODROBINĘ o programach, o ktorych piszesz

Bo to napisaleś jest - sorry - ośmieszające
Nie mnie... nie mnie.....
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 11