My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
odblokowanie a pulpit windows ce
Autor Wiadomość
golona123
Waypoint


Dołączył: 26 Mar 2011
Posty: 76
Wysłany: 2017-06-26, 16:00   odblokowanie a pulpit windows ce

Witam, dostałem od znajomego navi aby tam zajrzeć. Navi jest odblokowana, automapa na karcie. Problem jest taki, że na pulpicie są tylko 3 ikony, 1 nieaktywna i 2 włączające automape. Problem jest taki, że nie ma żadnych dzwięków, ani systemowych ani w automapie. Prawdopodobnie ktoś przy odblokowaniu wyłączył dzwięki i powiadomienia dla programów. Mogę to sprawdzić ale przechodząc do pulpitu windows CE, ale jak mam to zrobić? Można podmienić jakoś ścieżkę, aby ta nieaktywna ikona wlączała mi windows ce? Jak tak to ścieżkę do czego tam muszę wpisać? Pozdrawiam i liczę na pomoc

doszedłem do tego jak włączyć drzewo folderów, ale nie wiem jak przejść do pulpitu
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2017-06-26, 18:42   

A jaki to model Navigona?
_________________

 
 
golona123
Waypoint


Dołączył: 26 Mar 2011
Posty: 76
Wysłany: 2017-06-26, 18:55   

jacekp1313 napisał/a:
A jaki to model Navigona?


24xxx ściągnąłem explorer.exe wrzuciłem, podmieniłem jedną z ikonek aby otworzyć nią explorera, zmieniłem ścieżkę, ale nic się nie dzieje niestety

zawartość pliku

script.msrc
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2017-06-26, 20:28   

A co to w ogóle za odblokowanie? Bo skrypt wygląda na fragment czegoś większego
_________________

 
 
golona123
Waypoint


Dołączył: 26 Mar 2011
Posty: 76
Wysłany: 2017-06-26, 20:33   

szczerze nie wiem, jestem ciemny w "odblokowywaniu navi" jedynie co widze, to że am jest odpalana z karty, a mi dał typek navi czy da radę coś zrobić na brak głosu, a wyczytałem w necie, że po odblokowaniu czesto jest tak, że nie ma głosu i trzeba włączyć głos w programach
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 10