My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-06-10, 05:57
AutoMapa Blaupunkt Lucca 5.3
Autor Wiadomość
radiator
Waypoint


Dołączył: 18 Lip 2008
Posty: 27
Wysłany: 2009-03-02, 13:25   Blaupunkt nie widzi AM

Zainstalowałem na karcie sd automape 5.3 jednak gdy wchodzę w menu i wybieram 'wybierz mapę' widzi nawigacja moja tylko poprzednią mape. Przywróciłem ustawienia do fabrycznych lecz to nie pomogło. Widzę ze hard resetu nie ma co zrobić aby blaupunkt widział AM?
dzięki
Dodam ze nawigacja nie odblokowywana goła w zeszłym roku kolega dostał razem z autem
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2755
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-03-02, 14:12   

Zmień nazwę orginalnego katalogu z mapami dodając np _old
Zmień nazwę katalogu AutoMapa EU na taka jak masz orginalne mapy
To samo zrób z plikami .exe
zadziała pod warunkiem że zainstalujesz AM w tym samym folderze co starą nawigacje
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
radiator
Waypoint


Dołączył: 18 Lip 2008
Posty: 27
Wysłany: 2009-03-02, 15:36   

a jakbym w rejestrze windowsa zmienił wpisa który jak czytam odblokowuje go tylko zamiast explorer.exe wpisał sciezkę do mojego pliki automapy.exe to czy zaraz po starcie uruchamiała sie AM. Czy jest jakiś inny sposób na uruchomienie automapy po starcie lub po nacisnieciu tej strzałki
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2755
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-03-02, 20:55   

radiator napisał/a:
a jakbym w rejestrze windowsa zmienił wpisa który jak czytam odblokowuje go tylko zamiast explorer.exe wpisał sciezkę do mojego pliki automapy.exe to czy zaraz po starcie uruchamiała sie AM. Czy jest jakiś inny sposób na uruchomienie automapy po starcie lub po nacisnieciu tej strzałki


Jest dokładnie tak jak mówisz
nie spodziewałem się że tak młody (7 postów) użytkownik forum będzie grzebał w rejestrze ;)
moje gratulacje
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
radiator
Waypoint


Dołączył: 18 Lip 2008
Posty: 27
Wysłany: 2009-03-04, 21:28   

Mam jeszcze pytanie. Zabrałem się za podłączanie tej nawigacji przez mini-usb i active sync jej nie widzi. Jakieś moze olejne rady?dziękuje
 
 
BLAUPUNKT12345 
Waypoint



Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 19
Skąd: PL
Wysłany: 2009-03-19, 20:04   

Włączyć nawigację - na ekranie z przestrogą nacisnąć na ekranie kolejno: lewy górny róg, prawy górny róg i prawy dolny róg – pokaze się ekran z ustawieniami – należy wybrać kolejno: Explorer, Windows, potem uruchomić program changeUSB.exe i na ekranie wybrać typ połączenia „Activesync” (domyślnie jest ustawione na czytnik kart USB). Jeśli masz odblokowaną no to w windowsie znajdziesz program changeUSB. Po tym zabiegu będzie oki :-D
_________________
Mio P360 + Kingston 4 GB + Autompa EU 5.3 + Igo My Way 2006 Plus
 
 
wwaalleenn
azymut


Dołączył: 10 Cze 2017
Posty: 1
Wysłany: 2017-06-10, 00:40   AutoMapa Blaupunkt Lucca 5.3

Witam mam taki problem, mam automapę na karcie pamięci i mogę ją uruchomić na nawigacji z windowsa, natomiast mam problem aby uruchamiać ją z menu lucca poprzez przycisk navigacja, czy ktoś może mi pomóc mi rozwiązać ten problem, jak to ustawić? z góry dzięki.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2017-06-10, 06:03   

1. Przeniosłem z działu o Automapie - problem dotyczy urządzenia, nie programu

2. Zajrzyj do wątku Automapa pod przyciskiem Picture Viever" i przejrzyj bieżący
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10