My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-06-20, 20:11
TeleSystem TS 8511
Autor Wiadomość
Adrian^
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 28 Sty 2011
Posty: 10
Wysłany: 2011-01-30, 11:38   TeleSystem TS 8511

Witam.
Jest to mój pierwszy post na forum więc chciałem gorąco się przywitać: Cześć Wszystkim! :-D

Przejdźmy do mojego problemu.
Moim problemem jest odblokowanie nawigacji TeleSystem TS 8511, nie wiem jak to zrobić i chciał bym się od was tego dowiedzieć. Nawigacja pracuje na systemie OS WinCE Net 5.0 Core Link do Nawigacji

Czytałem trochę w Google o tym odblokowywaniu i głównie odblokowywaniem zajmują się "specjalne" firmy.

Mam nadzieję że ktoś z was mi pomoże.

Pozdrawiam Adrian. ;)



*Jeśli mój problem jest nie w tym dziale to serdecznie przepraszam.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9758
Wysłany: 2011-01-30, 11:58   

Adrian^, dlaczego centrujesz całego posta?

A po za tym: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1389
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Adrian^
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 28 Sty 2011
Posty: 10
Wysłany: 2011-01-30, 12:40   

Pozwolę sobie to napisać tak:
1. Nazwa nawigacji i dokladny mode.
2. Czy nawigacja może łączyć się za pośrednictwem kabelka i USB z PC-tem.
3. Jakiego programu nawigacyjnego używa Twoja nawigacja ?
4. Jeżeli komunikacja na linii komputer->nawigacja działa OK to wymień do jakich katalogów masz dostęp i podaj ich zawartość.
5. Dla każdego problemu dobrze dorzucić swoje uwagi, które wg Was są ważne

Ad1: TeleSystem TS 8511
Ad2: Łączy się.
Ad3: Moja mapa

Ad4:


Ad5: Chcę odblokować navi i wgrać dobrą mapę polski jak i reszty europy. Myślałem nad AutoMapa 6.7. Co myślicie o niej?

Mam nadzieje że oto chodziło. ;)
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9758
Wysłany: 2011-01-30, 12:44   

Adrian^, ktoś ci już grzebał w tej nawigacji. Program ten co masz nie jest najgorszy. Moim zdaniem wystarczy tylko wgrać nowe mapy.

Ale jeżeli chcesz odblokować to podmień plik AMIGO.EXE na explorer.exe (jest w Apteczce w dziale Download)
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Adrian^
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 28 Sty 2011
Posty: 10
Wysłany: 2011-01-30, 12:48   

A mapy gdzie mogę znaleźć? Czy jakieś dodatki do tej mapy są? Chodzi mi o jakiś program żeby pokazywał gdzie są radary itp.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9758
Wysłany: 2011-01-30, 13:32   

Adrian^, w dziale iGo wszystko przeczytasz.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
szymon189
Navi Expert


Dołączył: 23 Lip 2011
Posty: 494
Wysłany: 2017-05-26, 22:47   

Mam nawigację Telesystem TS8511 z WinCE 5.0. Zainstalowałem na kartę iGO 9.6.13 z pełną Europą (fbl, fda, fpa, fsp, ftr, poi, hnr, spc). Po wyznaczeniu trasy do Francji wyznaczyło i wywaliło błąd:
Cytat:
Error
Out of memory
Requested: 174648
Cache: 199559

Za stara nawigacja na iGO?

Plik sys:
Kod:
[debug]
cache=262144
reserve_memory=2097152
experimental_features=1

[folders]
has_secondary_root=0

[gps]
set_messages=0

[interface]
show_exit=1
shutdown_time=0
show_minimize=1
show_programs=1
extra_settings=1

[map]
max_pois_on_horizont=5

[3d]
max_pois_on_horizont=5

[camera.roundabout]
enabled=0

[map_update_checker]
enabled=0

[other]
demo_enabled=0

[power]
backlight_status="0"
battery_shutdown_at=0


[hnr]
ignored_missing_country_ids=*

[route]
hnr_ignored_missing_country_ids=*

[sound]
csv_voice_enabled=1


[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2017-05-27, 07:34 ]

-------------------------------------------------------------------------
Przeniosłem z wątku "iGO primo - różne pytania"
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2017-05-27, 07:35   

Zacznij od uruchomienia iGO w minimalnej konfiguracji - miliony razy o tym napisano na forum.
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10