My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 10:20
Becker Z302 iGO
Autor Wiadomość
ekspres
azymut


Dołączył: 01 Sty 2014
Posty: 3
Wysłany: 2014-01-01, 13:39   Becker Z302 iGO

Czy jest możliwość w Z302 truck wyczyszczenia zbędnych plików, optymalizacji pracy.Nawigacja ogólnie przymula ,czasem wolno wgrywa tekstury terenu.Nawigacje posiadam ponad dwa lata,kupioną z sklepu.Nigdy nic nie było w niej kombinowane,jedynie uaktualniałem mapy.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-01-26, 12:55, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18181
Wysłany: 2014-01-01, 13:47   

W każdym iGO robi się tak samo - wyłącza wszystko co spowalnia program (POI, radary, teren 3d, autka) .
Skopiuj do kompa folder SAVE i usuń do z nawigacji oraz podaj co masz w pliku sys.txt
_________________

 
 
ekspres
azymut


Dołączył: 01 Sty 2014
Posty: 3
Wysłany: 2014-01-01, 18:47   

Folder save usunąłem,teraz się trochę bawię z ustawieniami navi. w pliku testowym wpisane jest:[device]
type="BECKER_Z302"
device_code_param=2132
content_code_param=2133
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18181
Wysłany: 2014-01-01, 18:49   

ekspres napisał/a:
w pliku testowym
Chyba masz na myśli plik sys.txt - ale to nie jest żaden plik testowy, tylko konfiguracyjny programu
_________________

 
 
ekspres
azymut


Dołączył: 01 Sty 2014
Posty: 3
Wysłany: 2014-01-01, 19:00   

Sorki pojawiła się literówka nie testowym tylko tekstowym( który jest plikiem konfiguracyjnym.)
 
 
remikg77
Waypoint


Dołączył: 02 Wrz 2011
Posty: 113
Wysłany: 2017-05-18, 14:13   

Witam forumowicze mam pytanie czy te mapy Original Becker Maps HERE EUROPA Q2-2016
http://www.mynavi-expert.pl/igo/page/2/

Czy nadają się do nawigacji Becker Traffic Assist Pro Z302 ? (pliki oryginalne)
Pytam ponieważ wgrałem Polskę wraz z dodanymi licencjami ale nawigacja widzi mapę lecz jest ona nieaktywna
czy potrzeba jakieś innego pliku licencji i czy ktoś go z Was posiada dzięki
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11