My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
AutoMapa 4.3.0 (1428) CRK
Autor Wiadomość
topiq 
Waypoint
Modecom FW MX2 + AM


Wiek: 39
Dołączył: 16 Mar 2011
Posty: 28
Wysłany: 2017-05-18, 10:21   

Wczoraj pojawiła się wersja 1704 Final map. Niestety cukrowana dla urządzeń bez roota nie działa u mnie poprawnie. Po instalacji, przerzuceniu katalogu AutoMapa tam gdzie trzeba, akceptacji regulaminu, wszystko ładnie trybi, AutoMapa się odpala, ale nie można wybrać ani wyszukać żadnej miejscowości czy punktu POI. W wyborze trasy jest tylko pole miejscowość bez pola kod pocztowy. Wpisując nie wyskakuje żadna miejscowość. Ta sama wersja AM 4.3.0 + 1702 działa jak najbardziej poprawnie. Instalacja w obydwu przypadkach identyczna. Przed wgraniem nowej wersji odinstalowuję starą i wywalam folder AutoMapa z telefonu. Póki co zostawiam 1702, bo działa idealnie.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9469
Wysłany: 2017-05-18, 10:49   

To samo jest na wersji dla WinCE.
Widocznie zmienili zabezpieczenia. Albo rekordowy babol...
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
topiq 
Waypoint
Modecom FW MX2 + AM


Wiek: 39
Dołączył: 16 Mar 2011
Posty: 28
Wysłany: 2017-05-18, 10:56   

Yhm, szkoda tylko że linki wstawione i darmo człowiek ciągnie przez godzinę niesprawdzony soft. Nie przeszkadza mi to aż tak, bo jak jadę gdzieś dalej na wakacje to i tak biorę w Play na miesiąc. Ale z ciekawości postawiłem dla sprawdzenia na drugim telefonie.
 
 
kafel 
Waypoint


Wiek: 73
Dołączył: 13 Maj 2015
Posty: 16
Wysłany: 2017-05-20, 09:11   

[ANDROID] aAM 4.3.0 mapa 1704 FINAL działa jak najbardziej!

...brakuje jedynie europy :mrgreen:
 
 
bomba63 
guru
Bombuś



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 1021
Skąd: Turoń
Wysłany: 2017-05-20, 09:53   

kafel napisał/a:
[ANDROID] aAM 4.3.0 mapa 1704 FINAL działa jak najbardziej!

...brakuje jedynie europy :mrgreen:


Już jest i Europa
_________________
Gość
Nie pomagam na PW !!




http://tb7.pl/polecam,bomba63,23329
 
 
 
kafel 
Waypoint


Wiek: 73
Dołączył: 13 Maj 2015
Posty: 16
Wysłany: 2017-05-20, 11:04   

THANKS VERY MUCH!
:-D

Poland OK, Europe - brak wyszukiwania...
 
 
qaholo 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 47
Dołączył: 30 Kwi 2013
Posty: 9
Wysłany: 2017-05-20, 21:56   

Nie wiem co robię źle ale ciągle brak wybierania adresów i poi.Folder AM w pamięci a w nim Mapa Polski w podfolderze Maps i dupa blada.Nie widzi adresów.Co jest?
_________________
qah
 
 
stif45 
GPS instruktor



Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2009
Posty: 903
Wysłany: 2017-05-20, 22:12   

qaholo napisał/a:
Nie wiem co robię źle ale ciągle brak wybierania adresów i poi.Folder AM w pamięci a w nim Mapa Polski w podfolderze Maps i dupa blada.Nie widzi adresów.Co jest?


Pobierz >>TĄ<< wstawkę i ma działać.
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/stif45
 
 
kafel 
Waypoint


Wiek: 73
Dołączył: 13 Maj 2015
Posty: 16
Wysłany: 2017-05-21, 08:22   

@qaholo:

Wszystko zależy od kompilacji andka: w mojej 5-tce domyślną pamięcią jest karta i wszystko tam bez wyjątku się wrzuca oszczędzając pamięć fona: /maxcom smart&strong/, inaczej trzeba pokombinować...

P.S. Aktualna wersja dla andka: działa i EU i PL - można się dowolnie przełączać, wyszukiwanie OK!

THX! :-D
 
 
slaweek
Waypoint


Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 15
Wysłany: 2017-05-22, 10:40   Błąd

Nie wiem co jest grane, po instalacji wszystko ok ale jak już wchodzi do systemu to się wywala na glosie czesia ;-)mam to instalowane na andku 4.1.2
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9469
Wysłany: 2017-05-22, 11:29   

A jak na fabrycznych głosach?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
slaweek
Waypoint


Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 15
Wysłany: 2017-05-22, 12:10   

A jak to zmienić jak tak już jest zainstalowane?

[ Dodano: 2017-05-22, 12:12 ]
Wywaliłem Czesia z katalogu i wywala się dalej.

[ Dodano: 2017-05-22, 12:14 ]
Niestety zmiana na standard nic nie dała
 
 
tomasz4688
Waypoint


Dołączył: 06 Kwi 2013
Posty: 134
Wysłany: 2017-05-25, 17:28   

Witam, mam taki dziwny problem z AM
na jednym fonie poszło wszystko gładko i działa
na drugim Xperia - zainstalowałem z apk otwieram apkę z włączonym WiFi i w momencie jak jest to okno z warunkami licencji, klikam zgadzam się i wyłącza mi WiFi w telefonie, po czym dostaje komunikat 'Brak polaczenia'
o co chodzi?
 
 
szymon189
Navi Expert


Dołączył: 23 Lip 2011
Posty: 485
Wysłany: 2017-06-05, 14:48   

Czy na telefonie bez roota z androidem 5.1.1 aAM Europa będzie działać?
 
 
geranium 
guru


Pomógł: 10 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 1787
Wysłany: 2017-06-05, 15:29   

tak
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 9