My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
TMC w navigonie
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18327
Wysłany: 2015-10-07, 06:37   

Podsumowując:
1. Po zmianie softu TMC działało na kablu od 2110.
2. Na "innych" kablach TMC nie działa.

Jakie to są te "inne" kable?
_________________

 
 
pazura81 
azymut
pazura81


Dołączył: 06 Paź 2015
Posty: 3
Wysłany: 2015-10-07, 15:06   

jacekp1313 napisał/a:
1. Po zmianie softu TMC działało na kablu od 2110.


Na odwrót:) Po zmianie softu TMC działa tylko na kablu od Navigon 2110 max.

2. Na innych kablech TMC cały czas na czerwono. Sa to zwykle kable od Navigona lub Tomtoma

Przed zmianą softu TMC działało na wszystkich kablach.

Teraz zrobiłem aktualizacje do 8.2.5 (szkoda że menu i jezyk DE:() TMC na kablu od 2110max śweciło bez problemu na innych nie chce:(

Ręce mi opadły

Co robię zle???
 
 
lufa9999 
Waypoint



Wiek: 33
Dołączył: 08 Lip 2011
Posty: 94
Skąd: Hattersheim a.M.
Wysłany: 2017-05-17, 18:41   TMC Premium w Hiszpanii

Witam.
Na wakacje wybieram się do Hiszpanii. Na tą okoliczność chciałem uruchomić TMC Premium na Hiszpanię. Może mi toś podać klucz do wpisania w device odnoście TMC w Hiszpanii? Mam wersję Navigona 8.2.
_________________
Pozdrawiam.
Paweł
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10