My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
FAQ Mio Spirit Odblokowanie wszystkich modeli S480-S687-....
Autor Wiadomość
Pablo1822 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 24 Cze 2011
Posty: 6
Wysłany: 2017-05-02, 21:00   

Wersja pulpitu: AutoAMplus2, plik auto.mscr:

If(ProcExists("AppStartupSec.exe"))
Sleep(300)
kill("AppStartupSec.exe")
Sleep(300)
kill("SmartST_CE.exe")
Sleep(300)
kill("DataManager.exe")
Sleep(300)
Run ("windows\explorer.exe")
Sleep(300)
Run ("\SDMMC\Menu\powerbutton\powerbutton.exe")
Sleep(300)
Run ("\SDMMC\Menu\menu.exe")
Sleep(3000)
Run ("\SDMMC\default\TaskbarHide.exe")
Sleep(300)
kill("auto.exe")
EndIf
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 50 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4828
Wysłany: 2017-05-04, 19:10   

Pablo1822 napisał/a:
. Plik menu.bmp jest w katalogu menu.

Pablo1822 napisał/a:
ale mam komunikat, że background.bmp nie został odnaleziony


Szukasz - moim zdaniem w niewlaściwym pliku .ini

Wrzuc mi link do tego panelu, pobiore i obejrzę dokładnie :-)
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Pablo1822 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 24 Cze 2011
Posty: 6
Wysłany: 2017-05-07, 11:32   

Link do panelu AM2plus

pomyliłem nazwę pliku, cały czas chodzi o menu.bmp (nie ma tam nigdzie background)
 
 
ma_ko
Waypoint


Dołączył: 25 Cze 2014
Posty: 42
Wysłany: 2017-05-21, 21:03   

Mam pytanie co do tego panelu, wgrałem go razem z igo na karcie do S505 (Navman) i wszystko startuje dobrze, podmieniłem ikone na iGO jednak nie można usupiać nawigacji przyciskiem OFF, działa on tak samo jak RESET a więc po przełączeniu, na działającym programie ekran się wyłącza i po włączeniu na ON nawigacja uruchamia się od początku (trzeba od nowa ustawiać konfiguracje igo itp) Kiedy jestem jescze "na stronie głównej" panelu to przycisk OFF działa poprawnie, więc czy to wina iGO? Dzięki za odp. Jeśli tak to zainstaluje automape najwyżej.
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 50 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4828
Wysłany: 2017-05-24, 15:34   

Nie rzumiem dlaczego trzeba ustawiac konfigurację programu ?
Konfigurujesz iGO, prawidłowo zamykasz program ( program, a nie panel! ) robisz sobie kopię folderu SAVE ( czyli kompolet ustawień ) na wszelki wypadek, by nie klepać wszystkiego od nowa .
Jeśli jest błąd panelu powodujący reset to Każdy dzialajacy program będzie zamykany noeprawidlowo .

Z tym, ze jesli w IGO jest już SAVE, to nawet reset nie powinien nic zlego zrobic , choć nie jest to wskazany sposob zamykania programu.

A poza tym... poszukaj sobie w iGO jak włączyć autozapis trasy ( temat o sys,txt ) i wtedy usupianie jest zbędne. Wylaczasz prawidlowo program, włączasz go od nowa i prowadzi Cie dalej od punktu w którym go wylaczyłeś
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 9