My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-13, 10:03
AutoMapa dla Androida - POI, ulubione...
Autor Wiadomość
felis
Waypoint


Dołączył: 21 Lip 2011
Posty: 20
Wysłany: 2017-04-20, 20:56   

Mam tak
Kod:
EnableSpeedCamsForCurCountry=-1
NoSpeedCamCountries4=
 
 
jenks
Waypoint


Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 184
Wysłany: 2017-04-21, 13:02   

geranium napisał/a:
znacznik masz na niebiesko czy na biało ?



Na ostrzeganiu wszystkie kwadraciki oznaczone na niebiesko gdy wejdę w sekcje np. fotoradar przenośny/pokazuj zielone ptaszki /ostrzegaj zielone/położone przy trasie zielona kropka/max 30 m lewa i prawa.Gdy przestawiam na położonych w kier.jazdy też zielona kropka a ostrzegania brak.Pozostałe poi jakie są włączone ostrzeganie wszystko ostrzega ale co w sekcji radary niestety ostrzeżeń brak.Pierwszy raz mam taki problem,nigdy poprzednio tego nie było.
 
 
felis
Waypoint


Dołączył: 21 Lip 2011
Posty: 20
Wysłany: 2017-04-21, 16:19   

jenks napisał/a:
Pozostałe poi jakie są włączone ostrzeganie wszystko ostrzega ale co w sekcji radary niestety ostrzeżeń brak.

A próbowałeś zrobić taką prostą rzecz jak odinstalowanie automapy wraz z usunięciem ewentualnych pozostałości po niej, potem reset urządzenia i ponowna instalacja z ewentualnym pobraniem aktualizacji?
 
 
jenks
Waypoint


Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 184
Wysłany: 2017-04-21, 18:03   

felis napisał/a:
A próbowałeś zrobić taką prostą rzecz jak odinstalowanie automapy wraz z usunięciem ewentualnych pozostałości po niej


Od dłuższego czasu używam ĄM i dopiero jak wszystkie znane mi sposoby nie pomogły napisałem posta z prośbą o pomoc bo już nie miałem innego wyjścia myślałem że ktoś się z takim problemem spotkał i udało mu się go rozwiązać.
 
 
felis
Waypoint


Dołączył: 21 Lip 2011
Posty: 20
Wysłany: 2017-04-21, 18:59   

jenks napisał/a:
Od dłuższego czasu używam ĄM i dopiero jak wszystkie znane mi sposoby nie pomogły napisałem posta z prośbą o pomoc

I tu widać przewagę tradycyjnej nawigacji nad wersją dla androida. W starym modecomie mx2 pod Windows CE, bez trudu ustawiłem wyświetlanie radarów w Hiszpanii, nadałem im dźwięki i ikonki jakie mi pasowały. Ale modecom ma swoje lata i czasem się zawiesza, dlatego chciałem to samo zrobić na smartfonie z androidem i zaczęły się schody.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10