My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-12, 14:33
TomTom dla Android.-Dyskusja
Autor Wiadomość
samplerwrc
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Sie 2015
Posty: 6
Wysłany: 2016-08-29, 08:26   

Na IOS czytałem że można podmienić za jakiś niepolski głos. Tyle że na andku to nie działa.
 
 
bony-m
Waypoint


Dołączył: 01 Sie 2009
Posty: 55
Wysłany: 2016-09-19, 17:52   

Witam
Panowie nie mogę poradzić sobie z tomtom 1.4 na tablecie lenovo TAB 2 A7-10F Android 4.4.2
struktura katalogów
Android\Data\com.tomtom.europe\files\files
w każdym files jest plik .metadata.xml size było inne zrobiłem na 0
Błąd po odpaleniu
"Brak połączenia sieciowego. Sprawdź ustawienia sieciowe i spróbuj ponownie"
Wgrywałem kilka razy.
Jakieś podpowiedzi?
_________________
Lark 50.1 GC 705V Plus
 
 
stif45 
GPS instruktor



Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2009
Posty: 897
Wysłany: 2016-09-19, 21:33   

bony-m...robiłeś jak w TYM poradniku. Katalog Android na karcie pamięci musi utworzyć Tablet. Nie zadziała gdy sam utworzysz od ręki katalog Android.
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/stif45
 
 
bony-m
Waypoint


Dołączył: 01 Sie 2009
Posty: 55
Wysłany: 2016-09-19, 23:26   

Tak dokładnie tak robię według tego poradnika.

Dałeś mi do myślenia ;) dostałem tego tableta do wgrania navi a karta jest chyba z innego rano format i spróbuje jeszcze raz ;)
Dam znać co z tego wyszło.

No i jest rano i jest d... blada :( tablet nie tworzy folderu "Android"
Foldery jakie utworzył Audio, Bluetooth, Contact, DCIM, Download, LOST.DIR

Root odpada 5 Androida brak.
Jest jakiś sposób aby to ugryźć ?
_________________
Lark 50.1 GC 705V Plus
 
 
stif45 
GPS instruktor



Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2009
Posty: 897
Wysłany: 2016-09-20, 14:42   

bony-m...zainstaluj: Tomtom_Go_Navigazione_e_Traffico_v1.12_Build_1641_Patched
LINK. Opis instalacji na podanej stronie.
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/stif45
 
 
bony-m
Waypoint


Dołączył: 01 Sie 2009
Posty: 55
Wysłany: 2016-09-22, 09:24   

Witam.
Problem rozwiązałem :)
Znalazłem w przepastnych czeluściach internetu jakiś rom który pozwolił zaktualizować androida do wersji 5.0 :)

stif45 Dziękuje za zainteresowanie problemem :)
_________________
Lark 50.1 GC 705V Plus
 
 
pawcio203 
Navi Expert



Dołączył: 21 Lis 2008
Posty: 315
Wysłany: 2016-09-25, 12:58   

Mi nie łapie sygnału GPS. Najgorsze, że nie widzę nigdzie opcji szukania tak jak w przypadku urządzeń na winCE.
_________________
Honda Connect+
 
 
zbigniew59
Waypoint


Dołączył: 08 Paź 2015
Posty: 44
Wysłany: 2016-10-15, 17:02   

Jak usunąć trasy w tom tom go, po załączeniu aplikacji startuje mi z poprzednią trasą a chciałbym od zera. Jest jakaś historia gdzie można wyczyścić poprzednie trasy?
Dotychczas używałem innych nawigacji i w tej nie wszystko mogę ogarnąć.
 
 
Adzi0
Waypoint


Dołączył: 24 Paź 2013
Posty: 23
Wysłany: 2017-03-28, 17:19   

Wiadomo może kiedy będą dostępne mapy 985 na Androida ?
 
 
kristoffer13
azymut


Dołączył: 29 Sie 2010
Posty: 2
Wysłany: 2017-03-28, 19:03   

Są dostępne z poziomu programu już dawno
 
 
Adzi0
Waypoint


Dołączył: 24 Paź 2013
Posty: 23
Wysłany: 2017-03-28, 23:21   

Dzięki :) sugerowałem się poradnikiem, gdzie nadal są 980 :P
 
 
t34v2 
Waypoint


Wiek: 30
Dołączył: 02 Paź 2011
Posty: 36
Skąd: sie to wzielo?
Wysłany: 2017-04-20, 17:06   

bony-m napisał/a:
Witam.
Problem rozwiązałem :)
Znalazłem w przepastnych czeluściach internetu jakiś rom który pozwolił zaktualizować androida do wersji 5.0 :)

stif45 Dziękuje za zainteresowanie problemem :)


Też mam TAB 2 A7-10F, zaktualizowany do Androida 5.0.

Jak odpaliłeś tego tt? Robie dokładnie tak jak jest w poradniku, ale Tomtom odpala i wyłącza się od razu.

Zalezy mi na tym żeby nawigacja była na karcie SD, na pamięci wewnetrznej mam mało miejsca.

Wersję Tomtom_Go_Navigazione_e_Traffico_v1.16 udało mi się bez problemu odpalic, ale nie ma możliwości instalacji mapy na karcie SD.

EDIT: przyszło mi do głowy, żeby wrzucić przez czytnik kart, zamiast podpinać tablet do PC. Działa.
_________________
Nie pytaj co rząd może dla Ciebie zrobić
zapytaj czy mógłby tego nie robić.
 
 
Ad@m
azymut


Dołączył: 02 Maj 2009
Posty: 4
Wysłany: 2017-05-17, 21:32   

Czy mapa Poland_990_8306 jest dostępna dla Tomtom_Go_Navigazione_e_Traffico_v1.16.1_Build_2077 ?
Czy trzeba czekać, aż można będzie pobrać z poziomu programu ?

---edit---

@t34v2
ja uruchomiłem instalację z karty (Lollipop 5.1.1) i mapy mam zainstalowane na karcie SD bez żadnej ingerencji z mojej strony.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 1,37 sekundy. Zapytań do SQL: 10