My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Sahem
2011-07-21, 18:00
S 480 i Automapa
Autor Wiadomość
mlynkov 
azymut


Dołączył: 22 Cze 2015
Posty: 3
Wysłany: 2015-06-24, 08:19   

Bodek63 napisał/a:
Pisałem o usunięciu 2 plików, bo trzeci tworzy się na karcie, a Ty widocznie instalowałeś AM w pamięci wewnętrznej

No akurat AM instalowałem przez czytnik kart pamięci - ciężko byłoby zainstalować w pamięci wew. A co do szukania widocznie wybierałem złe tematy :)
 
 
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 240
Wysłany: 2017-02-04, 17:01   

Witam

Posiadam model S480 wszystko pięknie odblokowana uruchamia się AM i wisi na ekranie startowym AM, próbowałem wszystkiego podmieniałem karty instalowałem różne AM oraz wrzucałem gotowce i nic na każdym wisi tak samo co może byc nigdy takiego problemu nie miałem.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18046
Wysłany: 2017-02-05, 09:18   

1. Przeniosłem z wątku " FAQ Mio Spirit Odblokowanie wszystkich modeli S480-S687-...." - problem dotyczy współpracy AM z S480, a nie odblokowania

2. Jeżeli próbowałeś wszystkiego, to juz nic więcej nie da się zrobić .
Chyba, że to tylko figura retoryczna - wówczas zapraszam do uważnej lektury bieżącego wątku oraz tematu o przyspieszaniu Automapy
_________________

 
 
mnieteczek
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Mar 2009
Posty: 37
Wysłany: 2017-02-06, 10:22   

Maniek91 napisał/a:
Witam

Posiadam model S480 wszystko pięknie odblokowana uruchamia się AM i wisi na ekranie startowym AM, próbowałem wszystkiego podmieniałem karty instalowałem różne AM oraz wrzucałem gotowce i nic na każdym wisi tak samo co może byc nigdy takiego problemu nie miałem.


Podłącz mio do kompa i wykasuj z katalogu głównego urządzenia (nie karty)pliki związane z automapą,powinny być dwa,potem odpal automape ,musi ruszyć.
 
 
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 240
Wysłany: 2017-04-04, 23:05   

witam.
Mam problem z Mio odblokowałem nawi naciskam na AM uruchamia się i wczytuje mapę i się zawiesza i nic nie idzie
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18046
Wysłany: 2017-04-05, 07:16   

Zajrzyj do http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=28980 (poprawa płynności)
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10