My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Medion P4410 i Automapa bezinstalacyjna - zrobione
Autor Wiadomość
nair
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Paź 2014
Posty: 5
Wysłany: 2014-10-13, 12:24   

Chciałem posłużyć się instrukcją z pierwszego postu do uruchomienia iGo ale mam problem... dokładnie to brak mi katalogu multimedia w moim medionie powinno to wyglądać tak jak w pierwszym poście czyli:

\My Flash Disk\navigation\multimedia\_mobilitysuite\AppPaths\navigation

a u mnie wchodząc w folder navigation pokazuję się tylko to:



Nie wiem gdzie szukać tych plików od 00 do 05 żeby podmienić w nich wpis
 
 
Montix
Waypoint


Dołączył: 19 Kwi 2009
Posty: 37
Wysłany: 2016-03-09, 20:09   

Cytat:
Nie wiem gdzie szukać tych plików od 00 do 05 żeby podmienić w nich wpis

Wiem ze upłyneło ponad rok od tego problemu i kolega @nair na pewno się uporał z tym problemem :-D Napisze tylko aby zmienić wpisy w tych plikach należy utworzyć połączenie TC z wtyczką o której wcześniej pisał @stanley_p oraz dogłębnie wyjaśnił jak to zrobić .Ja tym sposobem uruchomiłem Am na Medion p4420 ;-)
 
 
kinol28 
Waypoint


Dołączył: 02 Cze 2011
Posty: 35
Wysłany: 2017-03-21, 18:39   

Witam wszystkich

Mam medion gopal e4230 zainstalowałem gopal navigator 6 oraz ściągnąłem automape. Po zainstalowaniu automapy na karcie sd i uruchomieniu nawigacji wyskakuje błąd e30008 nie można odnaleŹć map.

Szukałem na forum.sposobów jak to wgrać żeby chodziło i nic nie mogę znaleźć.

Z jedną rzeczą nie mogę sobie poradzić mianowicie niewiem.jak zmienić nazwę pliku mnavdc i podmienic go na plik winAm.exe po podlaczeniu nawigacji do pc i uruchomieniu Total Commander z wtyczka win ce dalej nie mogę nic z tym plikiem zrobić

Pomocy
 
 
jerzy3311 
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 05 Wrz 2009
Posty: 134
Wysłany: 2017-03-21, 19:09   

kinol28 napisał/a:
niewiem.jak zmienić nazwę pliku mnavdc i podmienic go na plik winAm.exe po podlaczeniu nawigacji do PC i uruchomieniu Total Commander z wtyczka win ce dalej nie mogę nic z tym plikiem

Najwygodniej to skopiować ten plik na pulpit komputera, pozmieniać co trzeba i po zmianach podmienić w urządzeniu.
_________________
Był Lark 43.1, jest Modecom MX2 i MX3
 
 
kinol28 
Waypoint


Dołączył: 02 Cze 2011
Posty: 35
Wysłany: 2017-03-22, 10:26   

w tym problem ze jak podlacze gps do komputera to odrazu sie wlacza i nie ma mzliwosci zmiany naz lub usuniecia zadnych plikow z flash drive

[ Dodano: 2017-03-22, 10:56 ]
juz chodzi tylko problem ze znalezieniem satelit :) jakies porady ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18326
Wysłany: 2017-03-22, 11:50   

Nie widzi satelit, czy odbiornika? Bo to dwa zupełnie inne problemy

P.S. Opisz dla potomności jak poradziłeś sobie z
kinol28 napisał/a:
nie ma mzliwosci zmiany naz lub usuniecia zadnych plikow
_________________

 
 
kinol28 
Waypoint


Dołączył: 02 Cze 2011
Posty: 35
Wysłany: 2017-03-22, 19:44   

juz wszystko hula jak nalezy

ze zmiana plikow to poradzilem sobie w nastepujacy sposob:

przy podlaczeniu gps do pc kliknolem w O przy napisie gopal i tak zostawilem na liscie opcji menu serwisowym. za pomoca total commandera wszedlem z flash drive i usunolem plik mandvce oraz skopiowalem plik wam.exe czy jakos tak z folderu mapy i wszystko hula jak nalezy

dzieki za pomoc

w razie jakichs pytan piszcie smialo
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10