My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Lista urządzeń działających z TomTom
Autor Wiadomość
pawcio203 
Navi Expert



Dołączył: 21 Lis 2008
Posty: 318
  Wysłany: 2017-03-19, 16:57   Lista urządzeń działających z TomTom

Witam, prosiłbym aby użytkownicy którzy mają tomtomy na urządzeniach WinCE (5-6) napisali, na których działa bezproblemowo.
Pytam ponieważ chcę kupić jakieś urządzenie na WinCE i postawić Tomtoma. A wiadomo, że jak pójdzie tomtom to każda.
Ja na bazie swoich testów wiem, że:
Navroad Enovo S NIE (unable to start not enough memory is available)
Blow GPS50YBT NIE (unable to start not enough memory is available)
_________________
Honda Connect+
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9479
Wysłany: 2017-03-20, 07:11   

Aby tę listę znacząco skrócić, proponuję wraz z modelem podawać link do postów, w których nie udało się rozwiązać problemu uruchomienia TomToma.
Inaczej zrobi się z tego kolejny topic z pytaniami "A po co kasować trasę przed wyjściem z programu" lub "Skąd brać metę" lub "co zmieć w skrypcie zwalniającym pamięć"
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 53
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 507
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2017-03-20, 23:04   Re: Lista urządzeń działających z TomTom

pawcio203 napisał/a:
Witam, prosiłbym aby użytkownicy którzy mają tomtomy na urządzeniach WinCE (5-6) napisali, na których działa bezproblemowo.
Pytam ponieważ chcę kupić jakieś urządzenie na WinCE i postawić Tomtoma. A wiadomo, że jak pójdzie tomtom to każda.
Ja na bazie swoich testów wiem, że:
Navroad Enovo S NIE (unable to start not enough memory is available)
Blow GPS50YBT NIE (unable to start not enough memory is available)

A nie prościej.
WinCE 5.0 bez problemów
WinCE 6.0 potrzeba pokombinować z uruchomieniem, później bez problemów.
Co do 6.0 to wszystko wyjaśniono na forum w podpiętym "Instalacja TT na Windowsie CE 6"

Wyniki twoich testów to typowy objaw próby uruchomienia z biegu na WinCE 6.0
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać."
Kartezjusz (1596-1650)

Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9