My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: jacekp1313
2015-04-16, 07:51
problem z instalacją / aktualizacją GoPala
Autor Wiadomość
pirates21
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-06-15, 17:11   Medion Pna 315 - Aktualizacja GoPal-a

Witam!

Chciałbym Was prosić o pomoc. Jestem zupełnym laikiem w temacie dlatego prosiłbym o wyrozumiałość.
Mianowicie chcę zaktualizować software GPS'u nawigacji. Z wersji Gopal Navigtor Me 3.1 (na Windowsie Ce 5.0) na Gopal w wersji 4.
Ale jak się do tego zabrać?

Na jednym z forów przeczytałem: "ładujesz zawartośc folderu Install oraz folder Maps Region na sformatowaną kartę pamięci. Po całkowitym wyczyszczeniu dysku wewnętrznego wkładasz do nawigacji kartę i będziesz miał najbardziej aktualne mapy z programem."

Nie do końca rozumiem co autor miał na myśli w kwestii wyczyszczenia dysku wewnętrzengo tzn. "po całkowitym wyczyszczeniu" - czy w ten sposób nie usunę jakiś potrzebnych plików nawigacji i czy wymaga to odblokowania nawigacji?

Jeśli ktoś mógłby opisać taką procedurę krok po kroku. Będe bardzo wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-09-20, 08:28, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Medion
Navi Expert


Pomógł: 19 razy
Dołączył: 14 Sty 2009
Posty: 268
Wysłany: 2010-06-15, 20:51   

Tu jest opis ogólny jak to zrobić
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5569
 
 
pirates21
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-06-18, 11:22   

Ok dziekuje!

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2015-04-16, 08:08 ]
.
.

------------------------------------------------------------------------------------------
Dyskusja tu: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=24606
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2016-06-07, 06:35, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18117
Wysłany: 2017-03-20, 20:32   

Jak odszukać swój model Mediona
Ponieważ Medion stosuje podwójne nazewnictwo - przykładowo P4410 MD 96377 (pierwsze - wersja urządzenia, MDxxxxx to chyba wersja softu) jest miejsce, gdzie mozna przejśc z jednego symbolu na drugi
http://www.medion.com/de/...30006958&gid=00
zamiast 30006958 wpisać własny symbol
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 13