My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
NAVITEL E500
Autor Wiadomość
robert4451
azymut


Dołączył: 19 Mar 2017
Posty: 1
Wysłany: 2017-03-20, 07:43   

Witam
Wrzuciłem na pamięć urządzenia explorer i działa prawidłowo można wybrać z sd plik startujący program AutoMapa i Sygic startuje normalnie a iGo startuje do momentu wybrania języka przechodzi do paska ładowania i staje po chwili wyskakuje błąd.
Pobierałem trzy inne wersje igo z forum i na każdej jest to samo, w pliku sys rozdzielczość jest prawidłowa.
Czy mógł by ktoś pomoc?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2017-03-20, 07:47   

Na początek uruchom język angielski - bywały skopane wersje pliku z językiem PL
Jak nie pomoże - wywal wszystko poza absolutnym minimum (linki tu: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=18528 )

W którym miejscu wyskakuje błąd i jaka jest DOKŁADNA treść komunikatu?
_________________

 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 51 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5089
Wysłany: 2017-03-20, 18:19   

Bład plikow map, albo plików innego skladnika
I tyle :-)
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9