My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak zmienić Tapetę w iGO
Autor Wiadomość
JuanLopez
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 25 Gru 2015
Posty: 89
Wysłany: 2016-03-28, 20:04   

ok, jak będziesz miał chwilę - sprawdź proszę.
Data i czas jest ok, również z GPS'a.
Pozdrawiam z jajem :-D
_________________
Asus Nexus 7 (1280x800)->Igo Primo 9.6.29(404739)->Basarsoft 9.18.27(627562)**Becker Active 5 + Igo Primo 2.4**
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 50 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4991
Wysłany: 2016-03-30, 20:30   

Wybacz, ze tyle trwało.
Potwierdzam.
Taka przypadlośc iGO ( byc może przy tej sztuczce )
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
badoo63
azymut


Dołączył: 06 Paź 2016
Posty: 2
Wysłany: 2016-10-06, 22:12   

Zainstalowałem tapetę i jest ok.
Na tapecie oryginalnej był pasek ładowania programu a teraz nie ma. Co zrobić, żeby pojawił się. Bez niego nie wiadomo czy program ładuje się czy nie.
Pozdrawiam
Waldemar
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9479
Wysłany: 2016-10-07, 05:07   

Dodaj pasek wg poradnika (wątek "tapeta startowa - kompendium")
P.S. Jaka wersja programu?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
badoo63
azymut


Dołączył: 06 Paź 2016
Posty: 2
Wysłany: 2016-10-07, 08:02   

Ok. Dziękuję.
Moja wersja to 9.6.13.321005
Waldemar
 
 
krychu280
Waypoint


Dołączył: 12 Sty 2015
Posty: 16
Wysłany: 2017-03-19, 09:04   

Witam, czy jest możliwość wstawienia kilka tapet startowych i końcowych do iGO?
Chodzi o zmianę ekranu startowego co włączenie to inna (z tych które wgramy)?
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 50 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4991
Wysłany: 2017-03-19, 09:34   

Teoretycznie jest to mozliwe, na przykład z poziomu zewnetrznego skryptu zmieniajcego cyklicznie nazwy grafik tak, by kolejno pojawiał sie loading.bmp na róznych grafikach ( działanie w idei podobne do mapchangera pod androida) , a nastepnie uruchamiającego iGO.
Tylko.... czy potrafisz napisac taki skrypt ?
( byc może jest i inny sposób na który nie wpadłem )

P.S jest natomiast mozliwość by grafiki zmienialy się podczas pojedynczego uruchomienia iGO i to nie wymaga żadnych zewnetrzych skryptów.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
krychu280
Waypoint


Dołączył: 12 Sty 2015
Posty: 16
Wysłany: 2017-03-19, 10:01   

To jak takie coś wykonać?

Skryptu nie potrafię napisać, ale jak zrobić z tym pojedynczym i o co dokładnie chodzi (raz dziennie?) czy jak?
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 50 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4991
Wysłany: 2017-03-19, 10:39   

Nie raz dziennie, tylko przy pojedynczym uruchomieniu iGO
Jest to stosowane jako taka sztuczka graficzna, gdzie poszcegolne tapety różnia sie np. jednym szczegołem , wiec pojawia się efekt np. przesuwającego się wskaźnika, wydłuzającej się drogi, albo cokolwiek w tym stylu.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10