My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Mio Moov M610 programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
grzesio764
Waypoint


Dołączył: 04 Lut 2016
Posty: 34
Wysłany: 2017-02-28, 07:39   

Już podaję
Mega Free 1 Year Update FEU NQ 201... 10.02.2017 Plik LYC 3kb
Mega Free 1 Year Update FEU NQ 2016 09.02.2017 Plik LYC 5kb
Pobrałem mapy z trzech miejsc i pliki licencji są wszędzie takie same.

[ Dodano: 2017-02-28, 07:41 ]
jacekp1313 napisał/a:
zacznij od gołego programu, bez POI, budynków, autek itp

Pisałem parę postów wyżej że tak zrobiłem

[ Dodano: 2017-02-28, 07:42 ]
jacekp1313 napisał/a:
Obawiam się, że Primo 9.6.13 może mieć za wysokie wymagania jak na M610

W takim razie jaki polecasz do map 2016 Q4
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 14 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 625
Wysłany: 2017-02-28, 08:41   

grzesio764 napisał/a:
Już podaję
Mega Free 1 Year Update FEU NQ 201... 10.02.2017 Plik LYC 3kb
Mega Free 1 Year Update FEU NQ 2016 09.02.2017 Plik LYC 5kb

U mnie też na tych licencjach był "zonk". Na którejś z tych co miałeś podesłane pracuje "jak trzeba", nie wiem które są aktywne, ale ktoraś musi bo program działa. To wszystko stare licencje, najnowsze z 2016 r, ale któraś (któreś) muszą pasować bo działa. W programie są wszystkie wrzucone, może niepotrzebnie, grunt że działa, program je rozpoznaje i widzi wszystkie, pokazuje jako aktywne. urządzenie też nic szczególnego bo "budżetowy" GoClever 405, bateria już tak wyjechana że trzyma 3 minuty, ale na zasilaczu pracuje bez zarzutu. Primo 9.6.5.245577, mapy Here Q4
 
 
grzesio764
Waypoint


Dołączył: 04 Lut 2016
Posty: 34
Wysłany: 2017-02-28, 10:00   

Wrzuciłem cały folder license od Ciebie z wszystkimi licencjami więc program powinien wybrać pasujące do siebie bo wybierać po kolei i wrzucać do folderu trochę mi nie podchodzi. Cały czas komunikat o licencji do map.

[ Dodano: 2017-03-01, 05:20 ]
Problem rozwiązany, winny był sam program iGO 9.6.13 lub po prostu nie podchodziły mu te mapy. Pobrałem iGO8 ( 8.3.4) i wszystko śmiga. Dzięki wszystkim którzy próbowali pomóc. ;-)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,2 sekundy. Zapytań do SQL: 9