My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-12, 14:18
iGO TRUCK na Androida
Autor Wiadomość
Adrik66 
Waypoint


Dołączył: 16 Sie 2009
Posty: 20
Wysłany: 2017-02-17, 18:38   

1-iGO_Israel_9.6.29.427562
2-z karty próbowałem i z pamięci urządzenia
3-nie mam root
4-data="/storage/emulated/0/igo"
sdcardpath="/storage/emulated/0/igo"
linked_root_list="/storage/extSDCard/iGO /storage/sdcard2/iGO /sdcard2/iGO /sdcard/external_sd/iGO /ext_card/iGO /mnt/_ExternalSD/iGO /mnt/emmc/iGO /mnt/extern_sd/iGO /mnt/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/ext_sd/iGO /mnt/extsd/iGO /mnt/extSdCard/iGO /mnt/sdcard/_ExternalSD/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/ExtStorages/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /mnt/sdcard2/iGO /storage/sdcard1/iGO /storage/sdcard0/iGO /storage/iGO /sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard-ext/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/iGO /sdcard/iGO /storage/sdcard1/iGO /mnt/sdcard1/iGO /mnt/ext/SdCard/iGO /storage/ext/SdCard/iGO /storage/emulated/0/iGO"
has_secondary_root=0
;android_secondary_root_path="/mnt/sdcard/addons"


to samo próbowałem na LG Gpad 8,0 i ruszyło
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 52 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5153
Wysłany: 2017-02-17, 19:13   

sprobuj zmienić sekcję [folders] na nastepjącą:
Kod:

[folders]
data_folder_name="iGO"
linked_root_list="/extdata /sdcard2 /sdcard /sdcard/sd /sdcard/external_sd /mnt/sdcard /mnt/sd /mnt /storage /mnt/sdcard/sd /mnt/sdcard/external_sd /mnt/extsdcard /mnt/sdcard/extStorages/SdCard /ext_card /mnt/ext_card /mnt/extSdCard /mnt/ext_sd /mnt/sdcard/extStorages/SdCard /ext_card /mnt/ext_card /mnt/extSdCard /mnt/ext_sd /storage/extSdCard /mnt/storage/external_sd /storage/sdcard0"
has_secondary_root=0


UWAGA:
Program ma byc w pamieci a nazwa folderu to iGO ( rozróżniając duże i male litery )

P.S Uzywaj tagow [code] wklejajac fragmenty kodu
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Adrik66 
Waypoint


Dołączył: 16 Sie 2009
Posty: 20
Wysłany: 2017-02-17, 19:39   

kolego podmianka w sys.txt nic nie dała wyskakuje komunikat i wyrzuca do pulpitu nie uruchamia się
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 52 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5153
Wysłany: 2017-02-17, 20:28   

Spróbuj jeszce zmienić nazwę katalogu igo na iGO_Israel (poprawiając także klucz data_folder_name )
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
technikkomp
azymut


Dołączył: 18 Lut 2017
Posty: 3
Wysłany: 2017-02-18, 16:10   

U mnie sie wyświetla w Lost n Truck wyświetla się "Please Activate Your Software" Mapy się pojawiły po dodaniu license z katalogu z mapą 2016 q4 ale są dwa pliki license i po wrzuceniu dwóch wyrzuca z programu a po wrzuceniu 1 pliku pojawia sie owy komunikat u góry mapa zaś sie pojawia.

Czy to oznacza że program mam bez licencji?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18386
Wysłany: 2017-06-04, 06:31   

A skąd masz ten program?
Podaj post z linkiem
_________________

 
 
technikkomp
azymut


Dołączył: 18 Lut 2017
Posty: 3
Wysłany: 2017-06-04, 12:17   

ANDROID iGO LOSTnFOUND TRUCK 9.19.1.589192 HERE EU 2016.Q4
Maps HERE EU 2016.Q4 dział linki ostatni post od bomba63.
Wrzuciłem ten sam program ale tylko z polską i działa.
Wyrzuciłem Polskę wrzuciłem mapy 2016q4 i plik licencyjny do folderu licencje i mam to samo, że mam aktywować.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18386
Wysłany: 2017-06-04, 12:40   

Sprawdź dokładnie, co masz na czerwono (w "O programie"), zobaczysz, jakich licencji brak
_________________

 
 
technikkomp
azymut


Dołączył: 18 Lut 2017
Posty: 3
Wysłany: 2017-06-04, 12:46   

Mapy mi się pokazują oddalić mogę mam całą EU. Niestety nie mogę nic kliknąć tylko i wyłącznie activate. Wygląda to jakby to program żądał aktywacji.
Przepraszam z zamieszanie.
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 52 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5153
Wysłany: 2017-06-04, 15:54   

Jedyna rada. Pobierz inną wersję ( podmień tylko .exe, data.zip i UX , plus EWENTUALNIE sys.txt ).

P.S mapy 2016.Q4 posiadają więcej błędów niż ja wlosow na glowie, więc może rozważ pobranie programu z mapami 2017.Q1, albo - jak pisalem - podmień program, a potem same mapy.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Tomi01
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Lip 2015
Posty: 8
Wysłany: 2017-06-04, 16:09   

Jeśli potrzebujesz wersji TRUCK to możesz sprawdzić tą:
http://supportsamsung.pl/...-europe-polska/
wygląda na bardzo lekką, a resztę pewnie można dorzucić.
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 52 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5153
Wysłany: 2017-06-04, 16:40   

Kolego.... sto tysięcy razy pisano.
NIE MA wersji truck.
Albo inaczej : KAŻDA WERSJA ( oczywiscie "testowa" ) może być truck po dodaniu plików .ftr, ewentualnym dodaniu licencji dla truck ( kwestia wersji ) i ustawiniu profilu ciężarowego oraz ustawieniu parametrow pojazdu.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
slesz
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Paź 2013
Posty: 8
Wysłany: 2017-06-11, 09:35   Tunele ADR

Potrzebuję pomocy przy aktywacji funkcji ograniczeń tunelowych ADR.
Funkcję podejrzałem u kolegi, który mam Beckera w wersji Transit 7e (lub podobnej).

Ja mam iGO Primo w wersji 9.6.29.353462. Mam pliki .ftr. Są aktywne.
Mam funkcję oznaczenia klasy materiałów niebezpiecznych.
Pomimo powyższych, iGo prowadzi przez tunele, np. Kennedy Tunnel w Antwerpii.
Przeszukałem całe menu swojego programu i nie znalazłem w ogóle opcji oznaczenia klasy tunelów.

Brakuje mi jakiejś licencji, wpisu w sys.txt a może to kwestia jakiegoś skinu?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9514
Wysłany: 2017-06-11, 10:20   

Jaka mapa (dostawca + numer wydania) i jakie pliki ftr (dostawca + numer wydania)
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
slesz
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Paź 2013
Posty: 8
Wysłany: 2017-06-11, 11:11   Tunele ADR

Belgium_HERE_2017.Q1_170124.fbl
Belgium_HERE_2017.Q1_170124_(TI).ftr
dodatkowo:
Belgium_HERE_2017.Q1_170124_(DA).fda
Belgium_HERE_2017.Q1_170124_(AP).fpa

Mapy, poi, glogal_cfg umieszczone na pamięci zewnętrznej.
Licencje w pamięci wewnętrznej.
Zawartość dodatków w programie wyświetlana na czarno
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10