My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-08-11, 22:19
Vordon i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
rafi76
azymut


Dołączył: 23 Sty 2015
Posty: 1
Wysłany: 2015-08-02, 22:11   Vordon

Witam

Chciałbym wgrać Automapę na vordon 5,jednak nie wiem jaką wersję ściagnąć.ściągnąłem wersję Automapa 6.18 (1505) dedykowana pod windowsa
Windows Mobile 5.0 / Windows Mobile 6.0
Windows CE 5.0 / Windows CE 6.0
Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1
Niestety po wejsciu explorera i uruchomienia setup wyskakuje mi komunikat Setup is not a valid Windows CE application.Dodam że ściagniętą automapę zgrałem na kartę sd
Mógłby mi ktoś napisać jak zainstalować tą automapę
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2286
Skąd: Google
Wysłany: 2015-08-03, 00:04   

rafi76 napisał/a:
Mógłby mi ktoś napisać jak zainstalować tą automapę
To już zostało napisane. Zobacz do mojego podpisu.
_________________
Poradniki
 
 
grizly
Waypoint



Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 93
Wysłany: 2017-02-11, 20:27   Vordon 5" problem z Automapą

Witam.
Wygrałem na kartę pamięci Automapę 6.22.
Problem polega na szybkości działania, strasznie tnie i muli. Suwaki wykorzystania pamięci dałem
na max, nic nie pomaga. Macie może jakiś pomysł co zrobić.

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2017-02-11, 20:33 ]
Scaliłam z odpowiednim tematem.
Regulamin punkt 3.
_________________
Akira 3518-A3
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4481
Skąd: Wawa
Wysłany: 2017-02-11, 20:37   

grizly napisał/a:
Macie może jakiś pomysł co zrobić.
Poczytaj tu :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...der=asc&start=0
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
grizly
Waypoint



Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 93
Wysłany: 2017-02-12, 12:01   

Dzięki Olivia
Zamieniłem ścieżkę dostępu z wceAm.exe na Automapa EU.exe i navi ożyła.
Pozdrawiam
_________________
Akira 3518-A3
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10