Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
MyNavi 5
Autor Wiadomość
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9625
Wysłany: 2015-10-12, 13:24   

Cytat:
Możesz napisać do firmy Batimex podając symbol baterii, to dobiorą zamiennik
Albo http://www.euroneko.pl/ba...ortex-a7-5.html
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
tomasz4688
Waypoint


Dołączył: 06 Kwi 2013
Posty: 132
Wysłany: 2016-03-29, 11:08   

możecie napisać jak z jakością wyświetlacza w tym urządzeniu?
szczególnie w słońcu czy coś widać w ogóle... wiadomo za tą cenę nie można wybrzydzać ale wydawać 160zł żeby się potem wkurzać to już lepiej dopłacić...
 
 
padres84 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 35
Dołączył: 03 Paź 2010
Posty: 13
Wysłany: 2016-04-03, 18:55   

jacekp1313 napisał/a:
Backup (plików systemowych) zrobisz tylko przez ActiveSync (działał do XP, wyżej nie)
Spróbuj zrobić kopię rejestru http://www.my-navia.pl/vi...p=309671#309671 w większości wystarcza.
Plus kopia programu nawigacyjnego


Witam,

Mam windows 10 a CeRegEditor wogole nie widzi urzadzenia podlaczonego wywala ze:
"Sprawdz polaczenie ActiveSync" - jakis pomysl jak to obejsc?
_________________
Modecom MX2
---------------------------------
 
 
Tritan
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Lut 2017
Posty: 10
Wysłany: 2017-02-06, 11:30   

Mam problem z tą nawigacją a mianowicie z sygnałem GPS. Raz udało mi się ją uruchomić z programem do nawigacji co był w środku potem przełożyłem kartę z drugiej nawigacji z automapą i IGO i teraz nie chce lokalizować. W gps Info mam total satellites:12 satellites in use: 0 czasami 2. port ustawiony na com2/4800. Oddać na gwarancji czy coś się poprzestawiało.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9625
Wysłany: 2017-02-06, 11:41   

Sprawdź, czy dziala odbiornik wg http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15573
Jeśli tak, to wpisz właściwe parametry do iGO i do Automapy wg
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 789
Wysłany: 2017-02-06, 16:14   

Cytat:
Oddać na gwarancji czy coś się poprzestawiało.

Być może one mają coś "dziwnie" z tym GPS-em, mam też tego "biedronkowca" i dzieje się podobnie. U mnie pomaga uruchomienie tego wbudowanego programu, po złapaniu sygnału i "fixa" przez ten program jego prawidłowe zamknięcie, następnie zmiana ścieżki do AutoMapy i jej uruchomienie, wtedy u mnie sygnał łapie prawie natychmiast. Ustawienia Automapy normalne, standartowe. Nie zawsze się tak dzieje, przeważnie po niewłasciwym zamknięciu AM, choć też zdarzają się przypadki że AutoMapa prawidłowo zamknięta (z przycisku "programowego") też czasami ma problem ze złapaniem fixa, choć widzi sporo satelit i tylko "mieli" nie znajdująć pozycji
 
 
bzyk83 
Navi Expert


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 254
Wysłany: 2017-02-10, 22:27   

Tritan napisał/a:
potem przełożyłem kartę z drugiej nawigacji z automapą i IGO i teraz nie chce lokalizować


Bo pewnie w innej nawigacji jest inny port i dlatego nie działa ;-) Kombinuj z innymi ustawieniami
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11