My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
NavRoad Drive i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
bzyk83 
Navi Expert


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 202
Wysłany: 2016-01-21, 21:53   

Notatnikiem
_________________
 
 
czaro3000
Waypoint


Dołączył: 20 Sie 2015
Posty: 29
Wysłany: 2016-01-21, 22:31   

Z poziomu win7?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9469
Wysłany: 2016-01-22, 06:45   

Skopiuj plik do kompa, tam edytuj i na powrót do nawigacji.
Jeszcze lepsza jest edycja TotalCommanderem - przy zapisywaniu nie zmienia sposobu kodowania plików
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
czaro3000
Waypoint


Dołączył: 20 Sie 2015
Posty: 29
Wysłany: 2016-01-22, 09:48   

No i elegancko,wsio hula.Dziękuję .
A teraz jak ikonę zmienić bo odpala mi się spod flagi UE.
 
 
Arturek 
guru



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 1417
Skąd: Kraków
Wysłany: 2017-02-09, 07:04   

Witam

Mam pytanie

Znajomy ma Navroad NR460
Wgrana AutoMapa i działa

Z ciekawości myślałem o uruchomieniu IGO 8 ALE nie mogę znaleźć pliku *.LNK o którym piszą koledzy
Gdzie on jest / powinien być?
Po podłączeniu urządzenia do kompa wchodzę do My Falsh Disk ale tam są tylko pliki od Automapy i nie ma linku.

Ew. jak ręcznie "podpiąć" program na karcie do przycisku NAWIGACJA?

Na karcie pamięci są 2 pliki lnk
- NavRoadMaps
36#"\SDMMC\AutoMapa EU\AutoMapa EU.exe"
- NavRoadMapsF
36#"\NandFlash\AutoMapa EU\AutoMapa EU.exe"

Jeśli bym chciał wgrać IGO, to czy mam jeden z nich usunąć? i który

Czy wystarczy usunąć drugi plik linku, a w pierwszym wpisać:
36#"\SDMMC\sciezka do pliku IGO.EXE

i czy wtedy plik link ma być w My Flash Disk czy na karcie SD?

pozdrawiam
Arturek
_________________
Naviflash / MIO / Clarion
-----------------------------
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18183
Wysłany: 2017-02-09, 11:24   

Wgraj iGO na SD i zmodyfikuj ten pierwszy (36#"\SDMMC\AutoMapa EU\AutoMapa EU.exe" )
Albo zmień nazwę folderu z iGO i pliku EXE na takie, jak Automapa - wówczas nie musisz modyfikować pliku *.lnk
_________________

 
 
Arturek 
guru



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 1417
Skąd: Kraków
Wysłany: 2017-02-09, 15:46   

Witam

Dzięki za podpowiedź

moje teoretyczne pytanie jest z gatunku - "w przyszłości" => jeśli znajomy chciałby IGO, bo na razie używa AM

pozdrawiam
Arturek
_________________
Naviflash / MIO / Clarion
-----------------------------
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 11