My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-06-28, 20:28
MIO C250 - połaczenie z PC
Autor Wiadomość
R__I__P 
młodszy inspektor GPS
Lama GPS.owa


Dołączył: 16 Lis 2011
Posty: 7
Wysłany: 2011-11-18, 21:30   

a zwykły mio transfer bo widziałem też wersje hack?

a co do igo 8 to i tak wgrać po zmianie softa tak?
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3447
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-11-18, 21:34   

Nie trzeba zmieniać romu , wystarczy odblokować
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
R__I__P 
młodszy inspektor GPS
Lama GPS.owa


Dołączył: 16 Lis 2011
Posty: 7
Wysłany: 2011-11-19, 21:54   

ale mam R03 ver romu. a wszyscy piszą że trzeba zmieniać. wiec teraz nie wiem tak naprawdę co mam zrobić bo się zgubiłem :cry:
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3447
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-11-20, 12:49   

R__I__P napisał/a:
wszyscy piszą że trzeba zmieniać

Trzeba zmieniać do AM czy tomtoma, do igo czy navigona nie trzeba wystarczy odblokować.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
R__I__P 
młodszy inspektor GPS
Lama GPS.owa


Dołączył: 16 Lis 2011
Posty: 7
Wysłany: 2011-11-20, 17:54   

Bismar, nie do końca się zrozumieliśmy mi chodzi ze aby rozblokowac to trzeba zmieniać softa czy nie?
oraz jak byś mógł jakiś opis dać do rozblokowania oraz instalacji mapki.

dzięki
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 258 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9426
Wysłany: 2011-11-20, 18:24   

Chodzi Ci o odblokowanie, czy tylko o uruchomienie Automapy albo iGO? Zdecyduj się.

I jaki związek ma ta dyskusja z tematem wątku?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
R__I__P 
młodszy inspektor GPS
Lama GPS.owa


Dołączył: 16 Lis 2011
Posty: 7
Wysłany: 2011-11-20, 23:13   

chodzi mi o wgranie mapy na c250. a od tematu niechcący odbiegłem przepraszam.

dziękuje za pomoc ale żeby nie robić niepotrzebnego spamu jak ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie mich problemów proszę o podpowiedzi na pw.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 258 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9426
Wysłany: 2011-11-21, 07:27   

Niekoniecznie na PW, mozna też w wątku http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=8034
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
kodi28
Navi Expert
Bajo


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 265
Wysłany: 2017-01-17, 01:59   MIO c250 pliki USB PILNE

Jak w temacie ktoś usunął prawdopodobnie pliki USB czy coś w tym stylu z navi i PC nie widzi navi po USB poza tym wszystko OK soft przed aktualizacją.

ps. czy możliwa aktualizacja z karty pamięci
_________________
Drogę wskazuje mi Huawei P8 Lite
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3447
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2017-01-18, 10:08   

Co robiłeś i jakie info masz. Przez kartę też można aktualizacji , tylko że musi czytać kartę a nie koniecznie to zrobi po Twoim grzebaniu.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
kodi28
Navi Expert
Bajo


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 265
Wysłany: 2017-01-24, 01:31   

Bismar napisał/a:
Co robiłeś i jakie info masz. Przez kartę też można aktualizacji , tylko że musi czytać kartę a nie koniecznie to zrobi po Twoim grzebaniu.


Hola Hola :evil: po grzebaniu to możliwe, ale nie po moim to primo ,a duo to nawet 9 nóżka nie działa po podaniu masy na nóżkę nr. 9(CE) zero reakcji ciemność :-x :-x
juz jest postep wchodzi w service menu ale po wczytaniu romu biały ekran
_________________
Drogę wskazuje mi Huawei P8 Lite
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3447
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2017-01-24, 11:26   

kodi28 napisał/a:
Hola Hola :evil: po grzebaniu to możliwe, ale nie po moim to primo

Mnie nie interesuje kto grzebał mnie interesują błedy czy co było robione.
kodi28 napisał/a:
juz jest postep wchodzi w service menu ale po wczytaniu romu biały ekran

Bo brak softu w nawi dlatego masz pewnie biały ekran. Wgraj soft odpowiedni do romu i daj znać.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
kodi28
Navi Expert
Bajo


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 265
Wysłany: 2017-01-31, 01:21   

Z karty wczytuje się wówczas jak są dwa pliki: winceimg.img i winceimg.cks . Mam też inne romy ale brak jest pliku winceimg.cks i d... :lol: nie wczytuje się . Przetestuję teraz 9 nóżkę kiedyś na Larku 35.3 przy białym ekranie reset pamięci pomógł


1. "Mnie nie interesuje kto grzebał mnie interesują błędy czy co było robione." jak bym wiedział
co było robione to bym na oślep nie szukał ale nie mam też takiego infa :evil: :evil:
info ze startu bootloadera UT 91A32M R08 256MB
_________________
Drogę wskazuje mi Huawei P8 Lite
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,25 sekundy. Zapytań do SQL: 10