My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-08-05, 20:44
Modecom Freeway MX3 i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 49 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4738
Wysłany: 2017-01-14, 18:09   

buncol90 napisał/a:
i uzywam mx3 z igo

A moze podzielisz się ściśle strzeżona przez Ciebie informacją jakiej wersji używasz ?
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
buncol90
Waypoint


Dołączył: 15 Sty 2014
Posty: 15
Wysłany: 2017-01-15, 10:23   

Wersja 9.6.2.209584.
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 49 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4738
Wysłany: 2017-01-15, 17:05   

Jestem mocno zdziwiony.To wersja mająca bardzo małe wymagania systemowe, a na moim MX3 zarowno 9.6.5 jak i 9.6.13 ( czyli wetsje o zdecydowanie wyższych wymaganiach ) chodzily bez wiekszych problemow.

Mogę tylko przypuszczać, ze masz jakąś masę niepotrzebnych składników map , albo masę kategorii POI, czy coś takiego, czego w stanie program nie jest w stanie sprawnie przetworzyć.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
buncol90
Waypoint


Dołączył: 15 Sty 2014
Posty: 15
Wysłany: 2017-01-16, 09:36   

:-( Mozesz podesłac mi jakiegos gotowca? Chciałbym zobaczyc jak plynnie chodzi mx3. Chyba ze cos technicznie nie tak z moją navi.
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 14 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 625
Wysłany: 2017-01-16, 10:38   

buncol90 napisał/a:
Mozesz podesłac mi jakiegos gotowca?

Po co gotowiec? Usunąć z obecnego co teraz masz wszystko co zbędne i uruchomić program w wersji minimalnej. Jak będzie dobrze to wtedy dokładać po jednym składniku i testować, wtedy okaże się który dodatek może powodować "dziwne" zachowanie nawigacji.
Ostatnio zmieniony przez wojtek1234321 2017-01-16, 10:38, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18007
Wysłany: 2017-01-16, 10:38   

Sprawdzone na moim MX3:
http://www.my-navia.pl/vi...p=458538#458538
http://www.my-navia.pl/vi...p=454372#454372 (NextGen)
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,27 sekundy. Zapytań do SQL: 12