My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navigon 8410
Autor Wiadomość
djobello 
azymut


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-06-16, 12:31   Navigon 8410

szukam pomocy w odblokowaniu playera do odtwarzania filmów i zdjęć.
jeśli ktos może podać namiar na najnowsze radary, to tez z góry duże DZIĘKI!
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2016-05-19, 19:20, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
ogerard 
Navi Expert
Gerard O.



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 24 Wrz 2009
Posty: 364
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-16, 12:51   

Najnowsze radary z maja na zwierzaku
_________________
/iPhone 6/Alga Prima 5050/Navigon 40 PR
 
 
 
djobello 
azymut


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-06-16, 13:14   

zaraz poszukam, mam nadzieję że nie trzeba się rejestrowac! pytanko- podmienic pliki, czy dodać?

[ Dodano: 2010-06-16, 13:17 ]
jakos nie widac... może jakis rapid?

[ Dodano: 2010-06-16, 13:22 ]
oki- juz mam wywalało error kilka razy, ale poszło juz, thx...
może coś nt. kodeków?

[ Dodano: 2010-06-16, 13:25 ]
widze też ładne odblokowanie , zadziała na 8410? co prawda mam inne, ale za dużo grzebania w ekplorerze...
pozdr.
dj
 
 
ogerard 
Navi Expert
Gerard O.



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 24 Wrz 2009
Posty: 364
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-16, 15:50   

Jeśli masz rozdziałkę 480X272 to zadziała. Wystrczy zmienić nazwę autorunce na np autorunce1 i paczkę wgrać na my flash disk.
_________________
/iPhone 6/Alga Prima 5050/Navigon 40 PR
 
 
 
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 244
Wysłany: 2016-05-19, 15:58   

Witam.

Muszę odświeżyć temat, trafił mi się taki sprzęt jak w opisie i chciałem to odblokować lecz chce odblokowanie w urządzeniu. Nawigacja posiada 4 gb wbudowane więc na taką mapę Polski starczy. Mam pytanie które pliki i ścieżki mam podmienić by uruchomił mi się byle jaki pulpit.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18260
Wysłany: 2016-05-19, 18:21   

A z wątku o odblokowaniu wszystkich Navigonów nic nie działa?
_________________

 
 
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 244
Wysłany: 2016-05-20, 10:46   

jacekp1313, tak jest z karty pamięci odblokowanie a chciałbym by znajdowało się na urządzeniu , ale już może być też z karty bo zależy mi na czasie.

P.s. Jeżeli masz odblokowanie z karty proszę o link bo już wygasł i nie mogę otrzymać plików.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18260
Wysłany: 2016-05-20, 12:19   

Patrz http://www.my-navia.pl/vi...p=464375#464375
_________________

 
 
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 244
Wysłany: 2016-11-30, 10:22   

witam

Chce odblokować takie urządzenie ale po zrobieniu wszystkiego jak w paczce która jest w poście http://www.my-navia.pl/vi...p=229675#229675 w nawigacji nic się nie zmieniło nadal to samo menu wchodzi i tak jak by nic nie pomogło.

Może ma ktoś jakieś inne odblokowanie ?
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2016-11-30, 10:48, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18260
Wysłany: 2016-11-30, 10:49   

A próbowałeś wg mojego linku z poście wyżej?

P.S. przeniosłem z wątku "Inne zagadnienia dotyczące sprzętu i aplikacji >> NAVIGON 8410"
_________________

 
 
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 244
Wysłany: 2016-11-30, 16:02   

jacekp1313, dzięki działa. A jak zrobić by jakiś prosty panel się uruchamiał ?? Jakie kliki gdzie ścieżkę zmienić ??
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18260
Wysłany: 2016-11-30, 19:27   

W zasadzie możesz wziąć dowolny panel na Twoją rozdzielczość, a w plikach *.mscr, które już masz na karcie zmienić ścieżkę z cecmd.exe na plik startowy panelu (nieskromnie polecę Adję)

Nie wiem, który plik działa w którym Navigonie, więc zrobiłem uniwersalny starter dla autorun.exe i updateme.exe
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12