My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Manta GPS570 czy jest sposób na odblokowanie ?
Autor Wiadomość
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2252
Skąd: Google
Wysłany: 2016-11-20, 14:02   

xludek napisał/a:
nie zajmuje się zawodowo nawigacjami,
Ja też nie ale po to stworzyłem poradnik aby z niego skorzystać. Jak widać w twoim przypadku nie skorzystałeś z niego.
_________________
Poradniki
 
 
xludek
Waypoint


Dołączył: 29 Lip 2016
Posty: 23
Wysłany: 2016-11-20, 14:02   

Zainstalowałem z opcją zaawansowane wybrałem jez polski, lektorów pl i pkt poi nic więcej zainstalowałem. Przeszedłem do wybrania ścieżki wpiąłem kartę .... i był dostęp do SDMMC wybrałem AM.
Teraz uruchamiam mantę, cisnę na NAWIGACJA i mam AM uruchamiam chyba działa.
Nie wiem dlaczego bez opcji zaawansowane miałem takie chocki klocki ?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4434
Skąd: Wawa
Wysłany: 2016-11-20, 14:04   

xludek napisał/a:
Nie wiem dlaczego bez opcji zaawansowane miałem takie chocki klocki ?
Bo w opcji domyślnej instaluje wszystko.
xludek napisał/a:
chyba działa.
Nie chyba, ale na pewno.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
xludek
Waypoint


Dołączył: 29 Lip 2016
Posty: 23
Wysłany: 2016-11-20, 14:05   

Poradnik widziałem może ujmę to tak, robiłem to już pewnie z 20 x więc to nie w tym rzecz, ale opcja zaawansowane pomogła.

Dziękuję Wam za pomoc , cierpliwości nie zabrakło też. To raczej złośliwość rzeczy martwych a nie nie wiedza.
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2252
Skąd: Google
Wysłany: 2016-11-20, 14:11   

xludek napisał/a:
Poradnik widziałem może ujmę to tak, robiłem to już pewnie z 20 x więc to nie w tym rzecz, ale opcja zaawansowane pomogła.
I jakoś źle go czytałeś bo w poradniku jest :



Aby wybrać opcję zaawansowaną. :-P
_________________
Poradniki
 
 
xludek
Waypoint


Dołączył: 29 Lip 2016
Posty: 23
Wysłany: 2016-11-20, 14:16   

Pewnie masz @Google racje, miałem stary poradnik ale go clever robiłem z opcją szybką i działało.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,26 sekundy. Zapytań do SQL: 9