My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-08-05, 19:56
[NOWOŚĆ] Modecom Freeway SX2
Autor Wiadomość
jacekzw 
młodszy inspektor GPS
Jacek vel. Czaku



Dołączył: 22 Cze 2010
Posty: 10
Skąd: BB
Wysłany: 2015-02-19, 21:04   [NOWOŚĆ] Modecom Freeway SX2

http://www.modecom.pl/fre...e_gps/produkty/
_________________
Modecom MX3 + Primo 2.0 9.6.5.245577 + diMkaWA_P156.Wiman_mod ver.1.5
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 50 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4991
Wysłany: 2015-02-19, 21:21   

bardzo enigmatyczna specyfikacja
Poza informacja, ze zawiera 4GB RAM - sam reklamowy bełkot.
No bez jaj.

P.S. wedle specyfikacji SX od SX2 odróżnia tylko wersja win na pokładzie
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4464
Skąd: Wawa
Wysłany: 2015-02-19, 21:33   

no_taki napisał/a:
ze zawiera 4GB RAM - sam reklamowy bełkot.
Pamięć Flash 4 GB
Pamięć RAM 128 MB
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 50 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4991
Wysłany: 2015-02-19, 21:56   

modecom SX
http://www.modecom.pl/fre...e_gps/produkty/
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18260
Wysłany: 2015-02-20, 07:00   

no_taki napisał/a:
SX od SX2 odróżnia tylko wersja win
I procek 800 MHz w miejsce 500.
Przy tej cenie http://sklep.modecom.pl/FreeWAY-SX2 chyba warto dopłacić 50 zł do MX3 http://www.euro.com.pl/na...eeway-mx3.bhtml i mieć BT (zestaw głosnomówiący i DUN)

Chyba, że komuś zależy na głosniku Hi-Fi http://www.modecom.pl/upl...eway_sx2_PL.JPG
_________________

 
 
mariovw 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2008
Posty: 72
Skąd: Krk
Wysłany: 2015-02-21, 19:49   

A ja jestem bardzo ciekaw tego sprzętu, parametry są imponujace . Cena atrakcyjna , a bluetooth nie każdego interesuje. Dla mniej wymagających to według mnie ciekawa propozycja ..... . Mój Modecom MX 2 już trochę przeszedł swoje , ale dalej świetnie robi swoją robotę hm... mocno się nad tym SX2 zastanawiam .Myślę że jak by się ktoś mnie spytał jakie urządzenie navi kupić to bym tego SX2 polecił. Czekam z niecierpliwością na pierwszego śmiałka który go kupi , przetestuje no i przedstawi swoją opinię .
_________________
Było Mio p550m teraz jest Modecom MX2
 
 
 
suhotnik 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Wrz 2011
Posty: 5
Wysłany: 2015-03-28, 12:35   

Szkoda, że nie jest to model 6cali. Tak pewnie już bym go kupował...
_________________
grittz
suhotnik
 
 
kel 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 08 Lis 2008
Posty: 184
Wysłany: 2015-05-18, 11:42   

Ktoś ma ten model? Jest do kupienia za niecałe 2 stówki w xkom
 
 
damianS82
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 7
Wysłany: 2015-06-08, 21:34   

Tak własnie niedawno zakupiłem sx2 bez mapy, pierwsze wrażenia pozytywne, nawigacja fajnie wykonana, dobry wyświetlacz bo matowy, menu przyjemne, po zainstalowaniu AM 6.17 i sprawdzeniu wydaje mi sie ze delikatnie ścina podczas jazdy, na razie kombinuje z ustawieniami portow i com
 
 
marszalek1 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Mar 2011
Posty: 7
Wysłany: 2016-11-07, 14:15   

Witam
zakupiłem nawigacje modecom sx2 i mam pytanie jak uruchomić w tym nawigacje zainstalowaną na 16gb karcie sd. Dodam że jak chce wybrać ścieżkę do nawigacji w programi to nie widzi tam karty sd
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 50 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4991
Wysłany: 2016-11-07, 14:29   

a poprzez windows na urządzeniu widzi ? ( windows, potem My Device, i czy widzi SDMMC, a poźniej jej zawartość ) ??
Bo jeśli nie to albo karta jakas wadliwa, czy źle sformatowana, albo urzadzenie walniete
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18260
Wysłany: 2016-11-07, 14:53   

Inne pliki na karcie widzi (np. multimedia) ?
jakie masz pliki *.exe na karcie SD ?
_________________

 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 668
Wysłany: 2016-11-07, 15:10   

marszalek1 napisał/a:
Dodam że jak chce wybrać ścieżkę do nawigacji w programi to nie widzi tam karty sd

A jest wogóle jakiś plik *.exe od jakiegoś programu nawigacyjnego na karcie? Bo jak takiego pliku tam nie ma, to w wyborze ścieżki nie zobaczy karty...
 
 
marszalek1 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Mar 2011
Posty: 7
Wysłany: 2016-11-07, 23:41   

W windows My Device nie widzi tej karty, jest tylko residentFlash no i inne systemowe pliki, karta jest raczej dobra bo komputer ją bez problemu zczytuje. A jakim systemem plików ją sformatować? I czy użądzenie domyślnie obsługuje tej wielkości karty 16 GB.

Na karcie znajduje się tylko zainstalowana automapa, nie ma nic więcej.
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 50 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4991
Wysłany: 2016-11-08, 13:09   

Pobierz sobie SDFormatter V4.0 lub wyzsza i sformatuj pod tym programikiem ( system plików domyslny dla tej aplikacji )

Jesli po formacie nadal pod windows CE karta nie będzie widziana, a w czytniku kompa - tak, proponuję wlozenie jeszce dla próby jakiejs innej karty . Jesli i tej karty nawigacja widziec nie bedzie - moim zdaniem urządzenie nadaje się do wysylki do serwisu. ( zawsze mozesz zanieść je do jakigoś speca, jesli on potwierdzi, ze nawigacja nie widzi karty - wtedy serwis )

P.S karta jest na bank prawidlowo wlozona do urządzenia ??
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10