My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
format Nandflash
Autor Wiadomość
maksiu55 
Waypoint


Wiek: 62
Dołączył: 30 Kwi 2008
Posty: 145
Skąd: slaskie
Wysłany: 2013-04-03, 12:53   format Nandflash

witam jak sformatowac lub usunac nandflash z larka 35.5.c
z powodu niemozliwosci skalibrowania ekranu (Jest bialy ekran krzyzyk ale mozna bez konca zaznaczac krzyzyk niestety nie pokazuje sie OK) troche mimo braku wiedzy i doswiadczenia eksperymentowalem z larkiem polegajac na forum i w koncu i tak nic nie zrobilem bo nadal mam bialy ekran po wlaczeniu ale przy przegladaniu plikow w nand fleshu mam takie cuda ze az strach patrzec .i nie moge tego usunac a nie wiem jak to sformatowczeby sie tego pozbyc.dzieki za info

http://iv.pl/images/14570862805967278652.jpg tu mam zrzut tego mojego cuda.
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9514
Wysłany: 2013-04-03, 13:20   

Zobacz http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=12728
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=3070
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
maksiu55 
Waypoint


Wiek: 62
Dołączył: 30 Kwi 2008
Posty: 145
Skąd: slaskie
Wysłany: 2016-11-06, 23:15   Format Nendflasha

Witam Po dlugim czasie wrocilem do mojego trafionego Larka 35.5c Krzaczki i inne badziewie
niemoznosc kalibracji ekranu. Poczytalem troche forum i chcialem sprobowac ponownie sformatowac ten Nand .Pobralem TC podlaczylem navi i probowalem z opisu Wedrowca doszedłem do control panel i amba po zaznaczeniu nie otwiera sie wcale co juz przekresla dalszy format .Nie wiem czemu nie moge wejsc dalej jak pokazują przykłady Wędrowca aby zaznaczyc Storage menager i isc dalej.
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18379
Wysłany: 2016-11-07, 09:07   

patrz http://www.elektroda.pl/r...5.html#16044754

P.S. Scaliłem z istniejącym wątkiem
_________________

 
 
maksiu55 
Waypoint


Wiek: 62
Dołączył: 30 Kwi 2008
Posty: 145
Skąd: slaskie
Wysłany: 2016-11-07, 19:00   

pobrałem ten program ale nie widzi mojego larka
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18379
Wysłany: 2016-11-07, 20:23   

Spróbuj tego: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15573 punkt 17
_________________

 
 
maksiu55 
Waypoint


Wiek: 62
Dołączył: 30 Kwi 2008
Posty: 145
Skąd: slaskie
Wysłany: 2016-11-07, 21:43   

Siedze nad nim juz ponownie dwa dni i nic nie daje .Probowałem juz wszystkich sztuk aby to dziadostwo wywalic takze i tego My Mobilera ale on sie nie laczy z Win 7 jest jakis komunikat o Actiwe Sync ktory na 7 nie dziala.Wiem mam centrum obsługi ale mimo polaczenia z navi i tak My Mobiler nie dziala Nie mam pojecia co jest grane .Chyba dam sobie spokoj . Jestem chyba za "mądry" na te klocki. Probowalem nawet porady Wedrowca doszedłem do Control panel i koniec dalej nic nie mozna otworzyc mimo tego ze inni pisza o powodzeniu tej akcji u mnie jest klops. widocznie osoba ktora mi go dala dobrze w nim namieszala.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,25 sekundy. Zapytań do SQL: 9