My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Sygic i WinCE 6
Autor Wiadomość
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 14 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 646
Wysłany: 2016-03-30, 10:55   

rustin napisał/a:
jak zainstalować sygica na win 6 ? mam na telefonie instalke apk sygica i foldery mapy

No jeżeli to *.apk to raczej jest to androida i na winCE 6 nie pójdzie, trzeba instalkę przeznaczoną/przygotowaną pod winCE 6...
 
 
krzysztofkk
azymut


Dołączył: 16 Sie 2016
Posty: 3
Wysłany: 2016-08-16, 18:46   

Witam, proszę o linka do gotowca na wince 6 , może ktoś posiada, z góry dzieki
 
 
Alga-shop.pl 
Navi Expert
ALGA-GPS



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 28 Maj 2011
Posty: 442
Skąd: ALGA-GPS.PL
Wysłany: 2016-08-16, 19:16   

Polska czy Europa? Truck czy osobowy?
_________________
Ten się nie myli, kto nic nie robi.
 
 
krzysztofkk
azymut


Dołączył: 16 Sie 2016
Posty: 3
Wysłany: 2016-08-16, 20:41   

osobowy, Europa z UK
 
 
szymon189
Navi Expert


Dołączył: 23 Lip 2011
Posty: 477
Wysłany: 2016-10-11, 20:41   

Jaka jest odpowiednia wersja Sygica Truck Europa na WinCE 6.0? Sygic 13.2.0 Truck czy Sygic Fleet 8.30 WinCE - Truck Maps?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10