My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Problemy z instalacją innych programów nawigacyjnych
Autor Wiadomość
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9769
Wysłany: 2011-01-04, 17:27   

Dunay, utwórz na karcie plik shell.ini i wpisz do niego ścieżke do iGo np. \SDMMC\Bla\Bla.exe
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
zener 
azymut


Dołączył: 18 Mar 2009
Posty: 1
Wysłany: 2011-01-13, 08:56   

Witam.
Koledzy mam pytanie dotyczące Garmina w navi45 a mianowicie uruchomienia go z glównego panela,odblokowany jest solucją _by GLASER_,zmienilem ikonę z media na garmin i wpisy w folderze menu ale nie startuje z glównego panela z pliku MortRunner wszystko ok garmin chodzi bez zastrzeżeń.Proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.

[ Dodano: 2011-01-13, 15:09 ]
Poradzilem sobie wszystko chodzi w jak najlepszym porządku.
 
 
 
Endriu.B 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 13
  Wysłany: 2016-09-25, 18:30   Navia NV45 a mapy iGO

Witam. Jestem w posiadaniu wyżej wymienionej navigacji, otrzymałem ją kilka lat temu razem z wgraną Auto Mapą PL. Postanowiłem sobie odświeżyć mapy i zassałem z tego miejsca ( http://chomikuj.pl/RBI_20...)+Final+Cracked )
zainstalowałem na kartę pamięci i hula jak ta lala. Chciałbym wgrać mapy iGO , zassałem również od tego samego gościa skopiowałem pliki na kartę pamięci , karta do navi start i nic tylko jakaś dziwna tabelka coś na zasadzie że nie można uruchomić aplikacji. Co robię nie tak, z auto mapą poszło bez problemu tylko że AM instalowała się na kartę a iGO kopiowałem. Zauważyłem że w Modecom MX4 HD jest prosta sprawa bo jest ścieżka nawigacji ale mimo to Igo nie działa tylko resetuje modecoma. Może pliki w tym iGO są skopane. Może ktoś ma jakiś pomysł na to wszystko i gdzie można zassać pewnego iGO PL i EU na osobowe auto. Z góry dziękuję za pomoc.

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2016-09-25, 19:42 ]
Scaliłam z odpowiednim tematem.
Regulamin punkt 3.


[ Dodano: 2016-09-25, 20:08 ]
Ok. tak zrobię. Co do map to potrzebuję działające iGO.

[ Dodano: 2016-09-25, 20:14 ]
Potrzebuje działające iGO.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 258 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9398
Wysłany: 2016-09-26, 10:53   

Każde iGO z naszej linkowni jest działające - przy poprawnej konfiguracji wg poradnika
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,21 sekundy. Zapytań do SQL: 9