My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Mireo DontPanic - różne pytania
Autor Wiadomość
ponkkk
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2015
Posty: 7
Wysłany: 2015-04-11, 19:32   

zatwierdzam i nic , no pod win ce jest plik exe mobilenavigator ,ale ikonka jest od automapy.to moze byc to?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4438
Skąd: Wawa
Wysłany: 2015-04-11, 19:34   

ponkkk napisał/a:
to moze byc to?
Dokładnie tak.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
ponkkk
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2015
Posty: 7
Wysłany: 2015-04-11, 19:36   

sciagam zamienie pliki exe i zobaczymy czy pojdzie,Swoja droga jak chce uaktulanic mapy na tym gocleverze to jak to sie robi?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4438
Skąd: Wawa
Wysłany: 2015-04-11, 19:38   

ponkkk napisał/a:
gocleverze to jak to sie robi?
Trzeba się zarejestrować na stronie GoClover

:arrow: http://old.goclever.com/pl/register
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
Ostatnio zmieniony przez ___Olivia_ 2015-04-11, 19:40, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 14 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 638
Wysłany: 2015-04-11, 19:38   

ponkkk napisał/a:
no pod win ce jest plik exe mobilenavigator ,ale ikonka jest od automapy

No to klik go 2 razy i zobacz co się uruchomi pod winCE?
Może instalowałeś na urządzeniu i ci popodmieniało pliki i już poprzedniego programu poprostu niet...
Ostatnio zmieniony przez wojtek1234321 2015-04-11, 19:43, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18037
Wysłany: 2015-04-11, 19:42   

ponkkk napisał/a:
uaktulanic mapy na tym gocleverze
Nie uaktualnia sie map w urządzeniu, tylko w konkretnym programie.
Domyślam się, że chodzi Ci o nowe mapy do Mireo Dont Panic - masz dwie możliwości. Albo zajrzeć tu: http://www.goclever.com/p...i-gps,a105.html
Albo tu: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=25077 oraz http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=39304
_________________

 
 
ponkkk
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2015
Posty: 7
Wysłany: 2015-04-11, 19:42   

Ufff jest ok ,po prostu musial usunac i zamienic plik exe na automape.A ta aktualizacja plata czy free ,Dziekuje serdecznie za pomoc.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4438
Skąd: Wawa
Wysłany: 2015-04-11, 19:44   

ponkkk napisał/a:
A ta aktualizacja plata czy free
Pierwsza jest za free, następne płatne.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
ponkkk
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2015
Posty: 7
Wysłany: 2015-04-11, 19:49   

a nielegalne sposoby ? :)
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4438
Skąd: Wawa
Wysłany: 2015-04-11, 19:52   

ponkkk napisał/a:
a nielegalne sposoby ? :)

Nie ma nielegalnych sposobów
Możesz poczytać tu :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=250164#250164
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 258 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9438
Wysłany: 2015-04-11, 20:14   

Ale do Mireo DP nie ma licencji do map... Poza tym najnowsze mapy sa datowane na 2013.09
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
piotras.plock
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 14 Lip 2009
Posty: 34
Wysłany: 2016-07-05, 17:49   

jestem_ktoś napisał/a:
Ale do Mireo DP nie ma licencji do map... Poza tym najnowsze mapy sa datowane na 2013.09


Zaktualizuję tę wypowiedź.
1-MireoDon't Panic posiada licencje do map
2-najnowsze mapy to 2015.12

Pozdrawiam.
_________________
Kupię płytę główną do Lenovo TAB 2 A7-10F
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18037
Wysłany: 2016-07-05, 19:20   

piotras.plock napisał/a:
1-MireoDon't Panic posiada licencje do map
Oczywiście. Ale kolega miał na myśli licencje specjalne, umożliwiające uruchomienie map nie ze sklepu, a "z neta" (tak, jak to było w Mireo Blach Edition)
_________________

 
 
piotras.plock
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 14 Lip 2009
Posty: 34
Wysłany: 2016-07-05, 19:39   

Czyli "Mireo DP nie ma licencji do map" znaczy, że ogólnie są, ale takich "dla wszystkich" nie ma. Dobrze teraz zrozumiałem?
Pozdrawiam.
_________________
Kupię płytę główną do Lenovo TAB 2 A7-10F
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11