My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
panel do smartgps sg740vr
Autor Wiadomość
byczek76
azymut


Dołączył: 23 Sty 2014
Posty: 3
Skąd: bydgoszcz
  Wysłany: 2014-01-23, 23:12   panel do smartgps sg740vr

Witam. Poszukuje panelu startowego do nawigacji smartgps sg740vr przejrzałem wszystkie "internety"i nic nie znalazłem.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18400
Wysłany: 2014-01-24, 07:12   

A czego Ci brak w panelach z http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=155 ?

Menu jest pisane na ogół pod rozdzielczość ekranu, a specyficzny dla urządzenia jest tylko sposób jego uruchamiania (np. AdJa + skrypt startowy)
_________________

 
 
byczek76
azymut


Dołączył: 23 Sty 2014
Posty: 3
Skąd: bydgoszcz
Wysłany: 2014-01-24, 10:43   

No właśnie zainstalowałem parę paneli,skryptów i nic od "750" pojawia się na ułamek sekundy ,od "sianowskiego" mam biały ekran ,więc że tak powiem odpadłem
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18400
Wysłany: 2014-01-24, 11:06   

Jak już pisałem, panel jest uniwersalny, a skrypt musi byc tworzony do urządzenia. A do tego potrzeba kilka informacji.

1. Podaj liste uruchomionych procesów (ITaskManager z Apteczki)
2. Podaj liste folderów w urządzeniu
3. Jaki masz program nawigacyjny i gdzie (na urządzeniu, czy w karcie)
_________________

 
 
byczek76
azymut


Dołączył: 23 Sty 2014
Posty: 3
Skąd: bydgoszcz
Wysłany: 2014-01-24, 22:35   

Witam ponownie podaje listę uruchomionych procesów :
ITaskMgr.exe
avin.exe
servicesd.exe
main.exe
Launch.exe
udevice.exe
udevice.exe
udevice.exeshell.exe
NK.EXE

Foldery w nawigacji to:
MapaMap
MobileNavigator

[ Dodano: 2014-01-24, 22:36 ]
Oczywiście zapomniałem że MapaMap w urządzeniu
,a na karcie Auto Mapa śmiga
 
 
kluszon
azymut


Dołączył: 22 Maj 2016
Posty: 1
Wysłany: 2016-05-22, 14:25   Odblokowanie SmartGps 740SG

Za nic w świecie nie mogę sobie poradzić ze stworzeniem menu w tej nawigacji. Mam możliwość z poziomu oryginalnego meni wybrać plik *.exe startowy. Próbowałem różnych menu i żadne nie chce działać. Jest mi w stanie ktoś pomóc?

---------------------------------------------------------------------------------------

Polecam ten pulpit u mnie działa:
http://chomikuj.pl/Gulase.../Pulpit+800x480
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18400
Wysłany: 2016-05-23, 06:06   

Ten panel jest inaczej pisany - nie do końca oparty na SystemInformation, sporo poleceń w MortScripcie i byc może dlatego nie chowa się pod fabryczne menu.

Wieczorem sprawdzę go na emulatorze na kompie
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11