Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-02-13, 13:20
Peiying PY-GPS 5010 programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6273
Wysłany: 2016-03-27, 18:03   

Kolego... piszesz o tym Mobilenavigaror jak o Bogu jakimś

Napisz jak masz umieszcone iGO.. na zasadzie:
Na karcie( lub w pamięci ) w katalogu o nazwie XXX znajduje się program iGO ( a może w katalogu xxx jest katalog zzz a dopiero w njim iGO ? ) a w nim plik wykonywalny ma nazwę yyy.exe. W kazdym razie opisz dokładnie strukturę katalogow .
A pod spodem przepisz litera w literę ściezkę jaka wpisujesz w urządzeniu.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
robo1221
azymut


Dołączył: 28 Gru 2011
Posty: 3
Wysłany: 2016-03-28, 07:07   

jacekp1313 napisał/a:
robo1221 napisał/a:
skrót jest wybrany ok. bo jak sprawdzam to mam MobileNavigator na karcie pamięci
A jak wybierasz skrót?
Jak uruchamiasz MobileNavigator.exe z Windowsa (nie ze skrótu) to co sie uruchamia?


Uruchamiam z karty pamięci z folderu Mobilenavigator i mobilenavigator.exe
spróbowałem z windows i to samo wywala błąd proszę o to zdjęcia. Kopiowałem również na urządzenie całość oprócz katalogu content i tak samo. Szwagier po południu wyjeżdża za granicę najwyżej wgram AM EU.

Wyskakuje takie coś:

https://zapodaj.net/d41b437dae612.jpg.html

I jak wybiorę cokolwiek tworzy na urządzeniu i na karcie plik aq_devtype.info w środku info:

DevType=232
OEMName=MStar Semiconductor
OEMType=Semiconductor EVB

I wtedy wyskakuje taki komunikat:

https://zapodaj.net/336293dd461f4.jpg.html

Po usunięciu pliku aq_devtype.info znów sytuacja z pierwszego zdjęcia i tak w kółko.

Kolego no_taki ścieżkę mam prawidłowo wybraną do karty sd jak na zdjęciu zatwierdzam fajką z lewej strony:

https://zapodaj.net/a5f17d885ebb3.jpg.html

Dobra Panowie ściągnąłem z podpiętych iGO Nextgen v9.19.2.543580 WinCE i poszło a z tamtym dałem sobie spokój. Dziękuję Wam za pomoc .Dziwne tylko że samo z siebie się coś popsuło.
 
 
robak26 
Waypoint


Wiek: 45
Dołączył: 08 Paź 2008
Posty: 25
Wysłany: 2016-05-21, 23:35   

Witam.
Miałem ten sam problem z Primo.
Zanim trafiłem na ten wątek ,zdążyłem namieszać w swojej nawigacji.
Przy wyborze ścieżki do programu , wybrałem "format".
Skojarzyłem z resetem i Peiying 5010 coś wykasował.
Niby działa ,ale nie mam możliwości ustawień w menu nawigacji.
Proszę o backup zawartości tej nawigacji.
Może janko23 posiada kopię swojej nawigacji.
Kolego no_taki http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=41906 mega pomocny.
Primo cała Europa hula ,aż miło.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 11