My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
KINEK1979 
azymut


Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-11-15, 12:03   Programy nawigacyjne

ADom78, witam kolegę z skąd można pobrać mapy do tej navi zeby chodziła automapa igo8 i tomek pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-08-15, 17:19, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-15, 12:10   

Na forum wszystko jest, wystarczy szukać.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
KINEK1979 
azymut


Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-11-15, 19:07   

ADom78, witam kolegę morze kolega pomorze skąd wziąć mapki żeby działały na tej navi nv431 bo walczę już 3 dzień i nic kinek33@wp.pl
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18379
Wysłany: 2009-11-15, 19:11   

KINEK1979 - po pierwsze, chodzi Ci o program nawigacyjny, czy mapy do jakiegoś programu?
Po drugie - piszesz w wątku o kopii ResidentFlash (przeniosłem)
Po trzecie: programy nawigacyjne i mapy do nich są w dziale http://www.my-navia.pl/index.php?c=21
_________________

 
 
Hukkle
Maestro GPS
Akira512



Pomógł: 87 razy
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 2777
Skąd: 52.8 17.2
Wysłany: 2009-11-15, 21:31   

KINEK1979 napisał/a:
walczę już 3 dzień

To już trzeci post o tej samej treści. Chcesz zacząć karierę na forum od ostrzeżenia?
_________________
Jeśli nie wiesz - czytaj FAQ
Jeśli chcesz by inni wiedzieli - napisz w FAQ-propozycje
Jeśli pomogłem, nie klikaj "Pomógł" - pomóż komuś innemu
 
 
Chili90
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Paź 2009
Posty: 13
Wysłany: 2009-11-15, 22:41   

Na tym forum masz linki do map i programów nawigacyjnych http://www.my-navia.pl/index.php?c=21

Jeśli walczysz to widać złe instalujesz...

Na naszej navi napewno i bezproblemowo działa AutoMapa i MapaMap
 
 
osiolek
azymut


Dołączył: 05 Cze 2010
Posty: 2
  Wysłany: 2013-08-12, 19:28   fabryczne menu.

Poczytałem trochę postów na forum. Znalazłem opis jak zmienić menu startowe w navi nv431, jak w menu fabrycznym zmienić odpalanie programu nawiacyjnego z karty a bez nie oryginalnego softu. Ale to jeszcze nie to.

Czy ktoś z Was wpadł na pomysł jak zrobić aby zamiast oryginalnego menu startowego navi odrazu odpalał się program nawigacyjny z karty.

Chodzi mi o to zeby po włączeniu nawigacji po logo navia odrazu ładowała się np automapa z karty pamięci, nie menu w którym nalezy kliknąć nawigację i dopiero uruchamia się program nawigacyjny.

Za porady z góry dziekuję.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 176 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4483
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-08-12, 19:57   

osiolek napisał/a:
po włączeniu nawigacji po logo navia odrazu ładowała się np automapa
Nie polecam tego robić, można uwalić navi.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2288
Skąd: Google
Wysłany: 2013-08-12, 20:53   

osiolek napisał/a:
Czy ktoś z Was wpadł na pomysł jak zrobić aby zamiast oryginalnego menu startowego navi odrazu odpalał się program nawigacyjny z karty.
Niektóre Larki mają taką możliwość że po włączeniu uruchamia się program nawigacyjny.

Jak już napisała ___Olivia_, lepiej tego nie robić bo mogą być problemy z aktualizacją czy nawet samą instalacją programu.

My ostrzegamy ale wybór jest zawsze twój.
_________________
Poradniki
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9514
Wysłany: 2013-08-13, 05:54   

Żaden problem.

Pierwsza metoda - wlaczyć autostart progra0au nawigacyjnego i wybrać jakis panel jako nawigacja
Druga - zmienić wpisy w rejestrze aby startowal Twój panel zamiast oryginalnego

Obie dają 100% pewności, ze przy jakimkolwiek problemie (np uszkodzeniu pliku AutoMapy lub wpisaniu przecina zamiasat kropki) nawigacja jedzie do serwisu.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
osiolek
azymut


Dołączył: 05 Cze 2010
Posty: 2
Wysłany: 2013-08-15, 16:29   

aha. dobrze wiedzieć. dzięki za informacje. jednak nie zdecyduje się tego robić chyba, że kupię nową nawigację.
 
 
szymon189
Navi Expert


Dołączył: 23 Lip 2011
Posty: 500
Wysłany: 2016-05-14, 09:16   

Czy najnowsze iGO Primo Truck EU poradzi sobie na tej nawigacji? Tylko 64MB RAMu jest.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 10