My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
GoClever 5055+ odblokowanie
Autor Wiadomość
jolusia 
Navi Expert



Wiek: 35
Dołączyła: 21 Paź 2008
Posty: 287
Skąd: wroclaw
Wysłany: 2016-01-08, 18:05   

___Olivia_ napisał/a:
Może to Ci pomoże :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=125753#125753


Dzieki menu uruchomiłam ale jak teraz wgrać i uruchomić AutoMape . Nie ma tam ikony AM aby uruchomić AM . Ok juz sa :)
_________________
Mio Spirit 685 pl z TMC

Samsung Galaxy S 4

KASIA :)
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 49 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4776
Wysłany: 2016-01-08, 22:29   

jolusia napisał/a:
Ok juz sa

To teraz w odpowiednim pliku .ini podaj scieżke do AM i podepnij pod nia ikone :-)
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
jolusia 
Navi Expert



Wiek: 35
Dołączyła: 21 Paź 2008
Posty: 287
Skąd: wroclaw
Wysłany: 2016-01-09, 08:04   

Hmm czy w tym panelu jest tak że jeśli włożona jest karta to odpala się panel a jak brak karty to orginalny program bo u mnie gdy karty nie ma to nie mogę odpalic orginalnego programu , proszę o pomoc .
_________________
Mio Spirit 685 pl z TMC

Samsung Galaxy S 4

KASIA :)
 
 
szymon189
Navi Expert


Dołączył: 23 Lip 2011
Posty: 469
Wysłany: 2016-05-11, 18:25   

Mam taki oto problem. Zawieszała się nawigacja na napisie Goclever. Nie dało się jej uruchomić. Wgrałem nowe Firmware z karty SD, ale uruchamia się teraz WinCe 6.0. Jak mam teraz zrobić, aby uruchomił się mój pulpit? Jak wrzucę jakiś plik na pulpit to po ponownym uruchomieniu nawi pliku niema. Pliki, które działają:



Dodam, że nie mogę się dostać do nawigacji do pamięci wbudowanej. Pojawia się komunikat urządzenie nie zostało rozpoznane.
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 49 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4776
Wysłany: 2016-05-11, 18:51   

Na pewno wgralweś prawidlowy firmware ???
Przecież powinna pojawic się także nakładka producenta.

Teoretycznie mozna ustawic ikonę panelu na pulpicie http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=33642
ale .... coś jest nie tak ( nierozpoznana pamięć wewn )
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
szymon189
Navi Expert


Dołączył: 23 Lip 2011
Posty: 469
Wysłany: 2016-05-11, 18:59   

Z nie rozpoznana pamięcią był problem już wcześniej przed wgraniem Firmware. Wszystkie oprogramowania które znalazłem są takie same. Gdzie znajdę informacje pod którą wersję urządzenia to jest?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 10